Soutěžte - Získejte vstupenky na For Babies | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Získejte vstupenky na For Babies

Jsme moc rádi, že se náš portál stal opět mediálním partnerem veletrhu For Babies, který se spolu s veletrhy For Toys a For Games koná v pražských Letňanech ve dnech 2.-5.10.2014 a že vám díky tomuto partnerství můžeme nabídnout spoustu volných vstupenek. Věříme, že se na veletrh stejně jako my moc těšíte. A co víc, ke každé vstupence získáte i slosovatelný kupon, s nímž můžete vyhrát některou z krásných cen.

Po zkušenostech z minulých ročníků vás moc prosíme o důkladné přečtení všech informací, všech podmínek soutěže a možnosti následného vyzvednutí vstupenky! Ušetříte nám tak moře času odpovídáním na následné dotazy (-:

Vstupenek máme k dispozici 250ks. Pro jednoho soutěžícího (jeden e-mail, jednu rodinu, resp. jednu IP adresu, ze které nám píšete) je možné získat nejvýše dvě vstupenky.

Současně s odpovědí na soutěžní otázku nám napište, kterou variantu (1 nebo 2) pro předání vstupenky preferujete. Později již není možné tuto variantu měnit. Vstupenky nezasíláme poštou.

  1. Od 26.9. do 2.10., na adrese Jaselská 21, Praha 6 v obchodě Mammina – dětské oblečení a doplňky. Otvírací dobu najdete na stránkách obchodu.

  2. Před hlavním vchodem do veletržních hal PVA Expo od naší hostesky, která bude označena logem Kamsdětmi.com. Hosteska bude vstupenky předávat pouze ve čtvrtek a v pátek v časech 10:00-11:00 a 13:00-14:00. Den a čas nám samozřejmě nyní psát nemusíte.

Čestné vstupenky jsou platné pouze na čtvrtek a pátek, tedy 2.-3.10.2014, neplatí na sobotu a neděli.

A co pro to, abyste získali vstupenky na For Babies, udělat?

Samozřejmě (jako u každé naší soutěže) je potřeba být u nás zaregistrovaná/ý a dalším krokem je do 23.9. 2014 poslat odpověď na jednoduchou soutěžní otázku (nezapomeňte připojit celé jméno):

Která ze značek či produktů, která se na veletrhu For Babies představí, vás nejvíce zaujala?

Tipy pro své odpovědi hledejte na webu www.for-babies.cz v sekci „Najdete na veletrhu“ nám zašlete  na [email protected] (předmět Veletrh) a připojte vaše celé jméno, kde si vstupenku vyzvednete a zda máte zájem o jednu nebo dokonce dvě vstupenky. Jedná se o vstupenky pro dospělé, které ale můžete samozřejmě využít jako vstupenky pro dítě.

Prosíme, buďte fér a neposílejte nám odpovědi z několika e-mailů. Soutěžící, kteří nebudou registrováni v našem klubu nebo kteří se pokusí získat pro sebe více jak dvě vstupenky, budeme automaticky vyřazovat. Preferováni jsou samozřejmě ti, kdo nám při posledním veletrhu přišli odevzdat soutěžní kuponek, plus noví soutěžící.

V případě vyčerpání vstupenek budeme o ukončení soutěže informovat na této stránce a na našem facebookovém profilu. Pokusíme se všem, kteří vstupenku získají, co nejdříve odepsat, ale buďte trpěliví. Všem výhercům napíšeme do 25.9.!

Jako bonus získáte ke každé vstupence kupon, díky kterému můžete následně vyhrát skvělé ceny našich partnerů.

 

Tak hurá do toho!