Soutěžte - Vyhrajte zábavnou hru pro celou rodinu! | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vyhrajte zábavnou hru pro celou rodinu!

Odjet na rodinnou dovolenou s dětmi bez šikovné hry není možné. Ale jakou hru vybrat? Ideální hra zabaví jak děti, tak dospělé, je skladná, nevyžaduje dlouhé přípravy a studování pravidel a přinese hodně zábavy (a třeba i nějaké to poučení navíc). Hra Sardinky od francouzské značky Djeco je takovouto ideální hrou! Mohou ji hrát děti již od 5 let samy, rodiče s dětmi i samotní dospělí: jistě se večer s přáteli velmi dobře pobavíte, až budete zkoušet si vybavit, zda na kartě se sardinkami v konzervě byl elegantní pan Sardinka ve fraku či naopak, Sardinka – otužilec s šálou kolem krku, slečna Sardinka – havajská krasavice atp.

Soutěžte tedy s e-shopem Agátin svět, odpovězte na následující otázku a budete-li mít štětí, hru Sardinky vyhrajete. Soutěžící vylosovaní na 2. - 10. místě záskají slevu 15% na nákup v e-shopu či prodejnách Agátin svět.

Soutěžní otázka:

Kolik karet se samostatnými sardinkami má každý hráč v ruce?

a) 1

b) 3

c)  5

Nápovědu naleznete zde.

Své odpovědi posílejte do 30.7.2014 včetně na e-mail [email protected] pod heslem „sardinky“. 

(počet odpovědí vydělíme třemi a číslo, které nám vyjde bude představovat pořadí e-mailu, který nám došel se správnou odpovědí. Ten vyhrává. Zaokrouhlovat při dělení budeme vždy nahoru. (20/3 = 6,66 tj. 7, vyhrává tedy e-mail došlý 7. v pořadí se správnou odpovědí).

Redakce Kam s dětmi

_______________________________________________________________________________________________

Hru získává: Libuše Prokopová, Vsetín; Zita Gregorová, Tábor a Dita Smejkalová, Opočno. Gratulujeme! Výherce na 2. až 10. místě budeme kontaktovat e-mailem spolu se zasláním 15% kuponu na slevu.