Soutěžte - Vyhrajte týdenní tenisový kemp zdarma! | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vyhrajte týdenní tenisový kemp zdarma!

Hledáme malého sportovce, který vyzkouší a ohodnotí (spolu s rodičem) tenisový kemp pořádaný jedním z nejprestižnějších klubů v Praze. Kemp v hodnotě 3.500,- se koná 7.-11. července na kurtech LTC Modřany 2005.

Pokud máte doma sportuchtivé dítě ve věku 5-12 let, které by se chtělo účastnit týdenního kempu, neváhejte jej přihlásit do naší soutěže. Může jít o holku či kluka, úplného začátečníka i pokročilejšího tenistu, který zvládne celodenní odloučení od rodiče a sportování a soutěžení s ostatními dětmi.

Kemp probíhá od pondělí do pátku, 9:00 -17:00 a součástí je i kompletní stravování a pitný režim. Trénuje se v malých skupinkách pod vedením zkušených trenérů a trenérek a výuka tenisu bude doplněna o soutěže, společenské hry a další.

Chcete zkusit štěstí a vyhrát pro svého malého tenistu týdenní kemp? Přečtete si podmínky soutěže a přihlaste se. Soutěžit můžete, pokud

1)      máte dítě ve věku 5-12 let,

2)      dosud se neúčastnilo tenisového kempu na dvorcích LTC Modřany 2005 a není členem tamní akademie,

3)      je schopné celodenního odloučení od rodiče (termín 7.-11.7.2014)

4)      budete jako rodič přítomen/přítomna alespoň dvě půldne z týdenního programu (kvůli fotodokumentaci a hodnocení kempu)

5)      sepíšete report (viz níže) a vyhotovíte kvalitní fotodokumentaci.

Pokud není nic výše uvedené překážkou, pak nám do 30.6.2014 na e-mail [email protected] (předmět „Kemp“) napište, v jaké ulici se klub LTC Modřany 2005 nachází (odpověď najdete na www.ltc2005.cz). Připojte celé jméno vašeho dítěte, věk, a také zda má nějaké zkušenosti s tenisem a jaké (např. navštěvuje školičku v nějakém klubu, hraje občas s rodiči, nemá zatím žádné zkušenosti apod.). Nezapomeňte na kontaktní údaje, ideálně váš telefon. 27.6.2014 vybereme spolu s organizátory kempu jednoho vítěze a následně jej budeme kontaktovat. Každé dítě může být do soutěže přihlášeno pouze jednou!

Nezapomeňte, prosím, že podmínkou výhry je sepsání hodnocení kempu v rozsahu cca. A4, které rodič sepíše na základě svých poznatků a informací od dítěte. Součástí musí být také kvalitní fotodokumentace (prostředí, výuka, hry, v celcích i detailech). Není to nic složitého, ale ze zkušenosti z některých předchozích testování na to raděj upozorňujeme. Někdy jsme v redakci nad pravopisem či rozmazanými fotkami jen kroutili hlavou (-:


Z došlých odpovědí jsme vylosovali výherce! Své první tenisové krůčky nakonec okusí pětiletá Anetka Bendová. Moc gratulujeme a tešíme se na hodnocení kempu. Všem děkujeme za účast v soutěži!