Soutěžte - Vyhrajte 2ks lístků na Kašpárka v rohlíku v Brně | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vyhrajte 2ks lístků na Kašpárka v rohlíku v Brně

Brněnský koncert Kašpárka v rohlíku, který spolupořádá Veselá kavárna v Brně se blíží a my Vám opět s Veselou kavárnou nabízíme soutěž o 2ks vstupenek. Než se dostaneme k samotné soutěžní otázce, tak si můžete přečíst rozhovor s majitelkou Veselé kavárny, Lucií Foretovou.

Jak Vás napadlo vybudovat v Brně kavárnu speciálně určenou pro maminky s dětmi?

Přirozeně, když jsem měla první dítě, zjistila jsem, že mi podobné služby chybí. V podstatě by se dalo říct, že jsme to začali dělat sami pro sebe a pro naši dceru. Naivní představa, že to bude zajímavé zpestření k mateřské, pak vedla k tomu, že jsem se do dětské kavárny s nadšením pustila. Dnes už vím, že takto to fungovat nemůže a jak vidím kolem sebe, velká část konkurenčních podniků na tomto i velmi rychle končí. Firmu nelze dělat pro zábavu nebo napůl. Navíc maminky jsou jedny z nejnáročnějších klientů. Jsou velmi citlivé na ceny (protože peněz na mateřské není moc) a zároveň mají vysoké požadavky na kvalitu poskytovaných služeb, hygienu a bezpečnost svých dětí. Investujeme každoročně velké peníze do oprav a obnovy kavárny. Děti totiž umí zlikvidovat i hračky a zařízení, o kterých výrobce tvrdí, že jsou naprosto nezničitelné. Musíme tedy neustále velmi dobře počítat.

Proč jste vybrala zrovna lokalitu Řečkovic?

Nechtěla jsem budovat nic v centru města, kde jsou jednak vyšší nájmy a navíc problémy s parkováním. V Řečkovicích vidíme potenciál poměrně velkého sídliště a zároveň je to velice dobře dostupná lokalita i pro zbytek Brna. Překvapuje nás neustále, z jaké dálky k nám lidé jezdí. Máme pravidelné návštěvníky i z měst vzdálených přes 30 kilometrů od Brna, čehož si moc vážíme.

Více se poté dočtete zde.

A co musíte udělat pro to, abyste vyhráli ony 2ks lístků na Kašpárka v rohlíku? Stačí správně odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí. Soutěžní otázka zní: V jakém hudebním klubu se bude konat říjnový koncert Kašpárka v rohlíku v Brně? Nápovědu hledejte zde. Správné odpovědi posílejte pod heslem „kavárna“ na e-mail [email protected] do 30.června 2014 včetně. Následně druhý den vylosujeme výherce, který získa 2ks lístků na koncert Kašpárek v rohlíku od Veselé kavárny. 

(počet odpovědí vydělíme třemi a číslo, které nám vyjde bude představovat pořadí e-mailu, který nám došel se správnou odpovědí. Ten vyhrává. Zaokrouhlovat při dělení budeme vždy nahoru. (20/3 = 6,66 tj. 7, vyhrává tedy e-mail došlý 7. v pořadí se správnou odpovědí).

Redakce Kam s dětmi

Výhercem soutěže je Lucie Hradílková. Gratulujeme!