Soutěžte - Soutěžíme o rodinný víkendový pobyt v hotelu Slunce, Jeseníky | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Soutěžíme o rodinný víkendový pobyt v hotelu Slunce, Jeseníky

Dnešní soutěž jsme pro vás připravili s hotelem Slunce v Jeseníkách. Krom samotného ubytování hotel Slunce nabízí také Aquacentrum Slunce, kde můžete využít whirpool, saunu i bazén s protiproudem. Na všech pokojích je k dispozici bezdrátové připojení na internet.

A o co můžete hrát? O víkendový pobyt pro dvě osoby a dvě děti (tj. o víkendový rodinný pobyt) s polopenzí. Platnost výhry je jeden rok a čerpat ji můžete kdykoli krom svátků, Velikonoc, Vánoc a Silvestra.

Soutěžní otázka zní: V jakém městečku se hotel Slunce nachází? Nápovědu hledejte zde. Své odpovědi zasílejte do 15.června 2014 včetně na e-mail [email protected] pod heslem „slunce“. Výherce budeme o výhře informovat druhý den po skončení soutěže e-mailem.

(Počet odpovědí vydělíme třemi a výsledné číslo bude představovat pořadí e-mailu, který nám došel se správnou odpovědí. Ten vyhrává. Při dělení budeme zaokrouhlovat vždy nahoru: 20/3 = 6,66, tj. 7, vyhrává tedy e-mail došlý sedmý v pořadí se správnou odpovědí). 

Redakce Kam s dětmi