Soutěžte - Vyhrajte s Ratolest Festem odrážedlo či koloběžku | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vyhrajte s Ratolest Festem odrážedlo či koloběžku

Už máte plány na třetí květnovou sobotu? Že ne? Pak pojďte s námi na Ratolest Fest. My tam totiž budeme také. A spolu s námi i spousta zajímavých zážitků, soutěží…a taky odrážedel a koloběžek. A takové jedno odrážedlo a dvě koloběžky můžete i vyhrát v naší soutěži. Tu vám přináší právě Ratolest Fest, který se koná 24. května 2014 na pražské náplavce a Kam s dětmi jedním z jeho mediálních partnerů.

A co že to ten Ratolest Fest je? Jak už název napovídá jedná se o zážitkový festival pro rodiny s dětmi od narození do 14 let věku. Ale přijít mohou i ti starší. A na co se můžete těšit? Na závod nejmenších jezdců na odrážedlech, na velký dobročinný bazar nejen dětské sportovní výzbroje a výstroje, hudební školičku pro děti do 3 let věku, zásah záchranných složek na Vltavě (a toto se bude líbit zvlášť klukům a tatínkům), na projekt Tonda Obal na cestách, výtvarné dílny a také na Fitmami cvičení či kouzelné ručičky v podání maminek solné jeskyně Hostivice. Více programu se dočtete zde.

Soutěžní otázka zní: Na jakém pražském nábřeží se bude 24. května 2014 konat Ratolest Fest? Nápovědu hledejte zde či na Facebook stránkách Fatolest Festu. Odpovědi posílejte do 24. května 2014 včetně na e-mail [email protected] pod heslem "ratolest". Následující den vylosujeme tři z vás, kdy první vylosovaný získá TooToo odrážedlo v cenové hodnotě 1.790,- Kč, druhý vylosovaný získá Mau koloběžku v cenové hodnotě 1.990,- Kč a třetí vylosovaný Wzoom koloběžku v cenové hodnotě 2.290,- Kč. Výherce budeme o výhře informovat e-mailem. A na to, jak odrážedlo či koloběžka vypadá, se můžete podívat na internetových stránkách Yedoo.

 

 

(počet odpovědí vydělíme třemi a číslo, které nám vyjde bude představovat pořadí e-mailu, který nám došel se správnou odpovědí. Ten vyhrává. Zaokrouhlovat při dělení budeme vždy nahoru. (20/3 = 6,66 tj. 7, vyhrává tedy e-mail došlý 7. v pořadí se správnou odpovědí).

Redakce Kam s dětmi

________________________________________________________________________________________________

TooToo odrážedlo v cenové hodnotě 1.790,- Kč získává Lucie Pazderová, Kounice, druhý vylosovaný Libor Nájemník získává Mau koloběžku v cenové hodnotě 1.990,- Kč a třetí vylosovaná Marie Bílá pak Wzoom koloběžku v cenové hodnotě 2.290,- Kč. Všem moc gratulujeme a přejeme šťastnou jízdu! :)