Soutěžte - Vyhrajte Golfky F2 žluté barvy a další atraktivní ceny | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vyhrajte Golfky F2 žluté barvy a další atraktivní ceny

Dnešní soutěž jsme pro vás připravili s internetovým obchodem Trendybaby a jeho kamenným obchodem v Nupakách u Prahy. A o co soutěžíme? O 1x Golfky F2 žluté barvy v cenové hodnotě 5.399,- Kč,  o 1x Taf Toys Hrací deku s polštářkem pro hru na bříšku v hodnotě 999,- Kč a o 1x Tommee Tippee Sadu na krmení a pití v hodnotě 729,- Kč.

Combi Golfky F2 jsou extra lehké golfky. Speciální rukojeť a rám umožňují tlačit kočárek jednou rukou, rovněž skládání je možné jednou rukou. Rukojeť ve výšce 102 cm je vhodná i pro vyšší rodiče. Pohodlí a bezpečí dítěte zajišťuje prodyšná sedací podložka a 5-bodový bezpečnostní pás. Speciální zavěšení koleček pomáhá absorbovat nárazy. Stahovací stříška chrání dítě před škodlivým UV zářením. Opěradlo je možné nastavit ve sklonu od cca 120° do 135°. S vyměnitelnou vnitřní sedací podložkou. Kočárek je vhodný pro děti od 6 měsíců do 15kg (do cca 3 let).

Měkká hrací deka Taftoys oválného tvaru doplněná o polštářek unikátního tvaru je vhodná pro miminko již od narození. Polštářek unikátního tvaru pomáhá dítěti při hře na bříšku a podněcuje dítě ke zvedání hlavičky a krku. Pro malého kojence, který tráví většinu dne i noci ležením na zádech, je důležité, aby trávil několikrát denně čas ležením na bříšku a takzvaným “pasením koníčků”. Poloha na bříšku přináší děťátku jiný pohled na svět a posiluje krční a zádové svaly, které později umožňují dítěti začít se přetáčet, lézt a sedět bez opory. Polštářek zdobí krásné barevné ilustrace, které podněcují interakci rodiče a dítěte a podporují vývoj emoční inteligence dítěte. Vhodné od narození.

Sada pro nejmenší Tommee Tippee Explora obsahuje vše, co potřebujete pro zahájení prvních příkrmů: 2× nádobku na jídlo s měkkým dnem (vhodné i do mrazáku), 2× lžičku pro nejmenší, 1× kelímek s pítkem a držadly a 1× misku s víčkem a lžičkou. Neobsahuje bisfenol. Vhodné od 4 měsíců.

Soutěžní otázka zní: Kolik kg váží Combi Golfky F2? Nápovědu hledejte zde. Své odpovědi nám posílejte na e-mail [email protected] do 27. dubna 2014 včetně pod heslem "golfky". Následující den vylosujeme tři z vás, kteří získají ceny od internetového obchodu Trendybaby. Výherce budeme o výhře informovat e-mailem.

(Počet odpovědí vydělíme třemi a výsledné číslo bude představovat pořadí e-mailu, který nám došel se správnou odpovědí. Ten vyhrává. Při dělení budeme zaokrouhlovat vždy nahoru: 20/3 = 6,66, tj. 7, vyhrává tedy e-mail došlý sedmý v pořadí se správnou odpovědí).

Redakce Kam s dětmi

______________________________________________________________________________________________

Vyhlašujeme vítěze soutěže s internetovým obchodem Trendybaby a jeho kamenným obchodem v Nupakách u Prahy! Golfky F2 žluté barvy vyhrává Libuše Křížová. Hrací deku Taftoys Zlata Jiroutková a sadu pro nejmenší Tommee Tippee Explora pak Zuzana Vaňková. Všem výhercům gratulujeme a všem ostatním děkujeme za účast v soutěži!