Soutěžte - Vyhrajte lístky na sportovní odpoledne se Čtyřlístkem | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vyhrajte lístky na sportovní odpoledne se Čtyřlístkem

 Hurá na ČTYŘLÍSTEK

Stejně jako v loňském roce můžete i letos, 19. června od 13. hodiny,  opět zažít společně s neohroženou partou kultovního časopisu Čtyřlístek odpoledne plné zábavy a sportu, určené nejen pro děti, ale i pro vás, rodiče.        

Setkat se tu můžete s oživlými postavičkami Čtyřlístku – Bobíkem, Fifinkou, Pinďou a Myšpulínem. Děti, ale i my dospělí, určitě oceníme jedinečnou příležitost získat společné foto s oblíbenými dětskými hrdiny. A proto určitě oceníte možnost zasoutěžit si o lístky. KAM S DĚTMI  má pro vás 15 dětských a 15 dospěláckých lístků. Můžete tedy vyhrát 1+1 a navíc připomínáme, že děti do 120 cm mají vstup zdarma.


A jak soutěžíme tentokrát:
1. Zaregistrujte se v naší sekci Registrace.
(Dříve zaregistrovaní rodiče se již znovu registrovat
 
2. Pošlete nám na emailovou adresu: [email protected] odpověď na soutěžní otázku: Kde se tentokrát koná sportovní odpoledne se Čtyřlístkem? Do předmětu emailu uveďte heslo ČTYŘLÍSTEK.
 
3. Soutěžit můžete od 26.5. do 9.6.2011, následně vybereme ze správných odpovědí 15 vítězů, kteří námi budou kontaktováni.(Proto prosím pečlivě vyplňte registraci včetně vašeho telefonního čísla.)  
A která správná odpověď vyhrává? Počet správných odpovědí vydělíme 15 a pak budeme dopočítávat, např. 300 správných odpovědí (300/15= 20, zaokrouhlujeme vždy dolů), v uvedeném případě vyhrává každá 20. odpověď)
 
4. Z jedné e-mailové adresy, resp. z jedné registrace, je platná pouze jedna odpověď.  

Více informací o akci najdete zde.
 
Hodně štěstí přeje redakce, Čtyřlístek a O2 Golf Adventures