Soutěžte - Soutěžte o rodinné vstupné na pohádku Velký uši | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Soutěžte o rodinné vstupné na pohádku Velký uši

Spolu s Eliadovou knihovnou jsme pro vás připravili soutěž o rodinné vstupné na derniéru pohádky Velký uši, která se koná 22.prosince 2013 od 15:00 v Divadle Na zábradlí. 

Příběh dvou dívek, které se potkají v lese a vydají se na dobrodružnou cestu za tajemstvím ukrytým v jeskyni. Cestou je provází stará slečna sova, potkají šedivého skřítka a ducha ticha, dají si indiánská jména a navzájem se od sebe mnoho naučí. Každá z dívek se totiž něčeho bojí a na této cestě se musí se svým strachem vypořádat. 

Hudba, rytmus, zvuky, šumy a ruchy jsou v této pohádce hlavními hereckými/inscenačními nástroji. Právě díky nim se děti aktivně zapojí do vyprávění příběhu. Navíc si na základě zvuku, rytmu a melodie samy ve své fantazii vytvoří obrazovou složku příběhu.

V inscenaci je použita Orffova metoda (Schulwerk), která hravou formou rozvíjí elementární smysl pro rytmus, intonaci a hudebně-pohybové cítění. Prostřednictvím všestranných aktivit a tvořivých dětských hudebních her se u dětí prohlubuje jejich fantazie, představivost, kreativita a hudební vnímavost.

Scéna a kostýmy: Jana Hauskrechtová
Hudba, hrají: Markéta Dvořáková, Jana Kozubková

Režie: Lucie Ferenzová

Hudební pohádka pro děti od tří let. 

Soutěžní otázka zní: Jakým příběhem je inspirována pohádka Velký uši? Nápovědu hledejte zde. Své odpovědi posílejte do 19. prosince 2013 včetně na e-mail [email protected] pod heslem "pohádka". Následující den vyhlásíme vítěze, který získá rodinné vstupné na pohádkový příběh Velký uši (tj. 3 ks vstupenek).

(počet odpovědí vydělíme třemi a číslo, (počet odpovědí vydělíme třemi a číslo, které nám vyjde bude představovat pořadí e-mailu, který nám došel se správnou odpovědí. Ten vyhrává. Zaokrouhlovat při dělení budeme vždy nahoru. (20/3 = 6,66 tj. 7, vyhrává tedy e-mail došlý 7. v pořadí se správnou odpovědí).

_______________________________________________________________________________________

Vítězem rodinného vstupného se stává Lucie Marešová. Gratulujeme!