Soutěžte - Vyhrajte originální klip na dudlík od maminky Lenky Vlčkové | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vyhrajte originální klip na dudlík od maminky Lenky Vlčkové

Dnešní soutěž jsme pro Vás připravili ve spolupráci s jednou z nás – s maminkou Lenkou Vlčkovou, která vyrábí, pro nás maminky s ještě dudlíkatými dětmi, tolik oblíbené klipy na dudlíky.

Lenka se k výrobě klipů na dudlíky dostala v roce 2011. Sama k tomu dodává „V roce 2011 jsem sháněla klip na dudlík pro svojí tehdy ještě nenarozenou dceru - bohužel nabídka našeho trhu nevyhovovala, v tomto směru zde byla "díra" a tak jsem se rozhodla pro koupi jednoho klipu ze zámoří. Jeho pořizovací cena byla ale tak vysoká, že jsme na čas zůstali jen u jednoho. Jednoho večera mne ale napadlo, že bych si mohla vymyslet svůj design a výrobu zkusit sama.  A od té doby mám desítky spokojených zákaznic, ale na druhou stranu také bohužel několik žen, které bez pardonu mé klipy do posledního puntíku kopírují.“

Inspiraci pro jejich výrobu hledá Lenka sama u sebe – jak říká „ve své hlavě“. Klip na dudlík může ale vytvořit i přímo na vaše přání – fantazii se meze nekladou. Výrobě klipů na dudlíky se věnuje ve večerních hodinách svého „volného času“, většinou od 19:00 do 01:00. Tuto pracovní dobu my v redakci moc dobře známe.

Pokud byste si chtěli klip na dudlík u Lenky objednat, její stránky najdete zde a nebo na profilu Modrý koník (kde najdete také nás J). A nebo jeden takový originální klip na dudlík můžete vyhrát u nás. A co to proto musíte udělat? Napsat nám, do kdy je prodlouženo objednávací vánoční doba na klipy pro dudlíky u Lenky Vlčkové. Nápovědu hledejte zde. Své odpovědi posílejte na e-mail: [email protected] do 10.prosince 2013 včetně. Druhý den vyhlásíme vítěze, kterému zašleme originální klip na dudlík.

(počet odpovědí vydělíme třemi a číslo, které nám vyjde bude představovat pořadí e-mailu, který nám došel se správnou odpovědí. Ten vyhrává. Zaokrouhlovat při dělení budeme vždy nahoru. (20/3 = 6,66 tj. 7, vyhrává tedy e-mail došlý 7. v pořadí se správnou odpovědí).

Redakce Kam s dětmi

_____________________________________________________________________________________

Originální klip na dudlík získává Iveta Zamrzalová. Gratulujeme!