Soutěžte - Vyhrajte rodinnou vstupenku do Wellness Horal, Velké Karlovice | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Wellness Horal, Velké Karlovice

Užijte si v zimě na horách nejen lyžování, ale také koupání. Vyhrajte volné rodinné vstupenky do termálních bazénů Wellness Horal v Resortu Valachy ve Velkých Karlovicích, kde se můžete zahřát po celém dni zimních radovánek.

Rodinná vstupenka platí pro 2 dospělé a až 3 děti, opravňuje ke vstupu do termálních bazénů Wellness Horal na 2 hodiny.

Získejte jednu z 5 volných vstupenek. Stačí správně odpovědět na otázku:

Na jakou teplotu je zahřívána voda dětského bazénku ve Wellness Horal? Nápovědu najdete na www.wellnesshoral.cz.

Své odpovědi zasílejte do 5.12.2013 včetně na e-mail [email protected] pod heslem "horal". Ze správných odpovědí následně vylosujeme 5 z vás, kteří získají volné rodinné vstupné do Wellness Horal.

Wellness Horal je součástí karlovického hotelu Horal, čerstvě oceněného certifikátem Family Friendly – Společnost přátelské rodině. Areál je přístupny nejen hotelovým hostům, ale i široké veřejnosti. Hned vedle je navíc jedna ze sjezdovek Ski areálu Razula se snowtubingem a lyžařskou školou, snadno tak můžete spojit zábavu s dětmi na sněhu s následnou relaxací.

Speciální tip: v zimě využijte akci „Lyžuj a plav“ – k vybraným skipasům obdržíte ve všední dny hodinový vstup do termálních bazénů zdarma. Další možností, jak si užívat (nejen) pohodu v bazénech zdarma, je zvýhodněný pobyt Zimní dovolená v Beskydech.

Wellness Horal je otevřeno denně od 7 do 22 hodin. Tvoří ho trojice termálních bazénů (dětský, relaxační a plavecký), klimatizované kardio fitness a saunový svět s nabídkou exotických masáží a saunových rituálů. Kvůli zachování klidové zóny mají do saunového světa vstup hosté nad 14 let, ale ani rodiny s dětmi nepřijdou úplně zkrátka. Denně od 8 do 10 hodin se koná dětské saunování včetně dětského saunového rituálu.

Po návštěvě Wellness Horal se můžete občerstvit v nekuřácké restauraci hotelu Horal, která nabízí výborné krajové speciality i dětské pokrmy. Čekání na jídlo zpříjemní dětský koutek či bowling.

(počet odpovědí vydělíme třemi a číslo, které nám vyjde bude představovat pořadí e-mailu, který nám došel se správnou odpovědí. Ten vyhrává. Zaokrouhlovat při dělení budeme vždy nahoru. (20/3 = 6,66 tj. 7, vyhrává tedy e-mail došlý 7. v pořadí se správnou odpovědí).

Redakce Kam s dětmi

_____________________________________________________________________________________

Rodinné vstupenky do termálních bazénů Wellness Horal v Resortu Valachy ve Velkých Karlovicích získávají: Radka Posltová, Dana Poláková, Pavel Boháč, Libor Žíla a Mirka Axmanová. Gratulujeme!