Soutěžte - Vyhrajte jednu z her od společnosti DinoToys | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vyhrajte jednu z her od společnosti DinoToys

Dnešní soutěž jsme pro vás připravili s nakladatelstvím a vydavatelstvím DinoToys. Soutěžit budeme o společenskou hru AZ kvíz na cesty, hru pexeso Hledá se Nemo a Auta.

Společenská hra AZ kvíz na cesty vychází z pravidel úspěšné televizní soutěže. Svoji oblíbenou hru si tak můžete zahrát kdykoliv a porovnat své znalosti se svými přáteli. Cestovní verzi je možné hrát samostatně nebo můžete kartičky použít k rozšíření zásoby otázek ve velké hře AZ kvíz.

Pexeso Hledá se Nemo a Auta jsou klasické hry pro všechny věkové kategorie, při které hráči hledají stejné dvojice kartiček. Kartičky jsou ze silného kartonu, takže vydrží nepoškozené mnoho her. Vítězí ten, kdo najde nejvíce dvojic. Pexeso cvičí soustředění a dobrou paměť. 

 


Soutěžní otázka zní: Kolik karet obsahuje společenská hra AZ kvíz na cesty

a) 50

b) 55

c) 45

Nápovědu hledejte zde. Své odpovědi nám zasílejte do 20. listopadu 2013 včetně pod heslem "dino" na e-mail [email protected]. Následně poté vylosujeme tři výherce, který od nás získají jednu z výše uvedených výher a to v pořadí v jakém budeme losovat. První vylosovaný získá AZ kvíz na cesty, druhý vylosovaný pexeso Hledá se Nemo a třetí vylosovaný pexeso Auto.

Společnost Dino Toys s.r.o. zahájila svoji podnikatelskou činnost v roce 1994.
Aktivity společnosti zahrnují vlastní nakladatelskou činnost v oblasti her, puzzlí a obrázkových kostek - program Dino a obchodní činnost v oboru hraček v tuzemsku i zahraničí.
Do povědomí široké veřejnosti se společnost dostala díky řadě úspěšných her a širokému sortimentů puzzlí. Mezi nejúspěšnější tituly společenských her v posledních desetiletí na českém trhu se řadí: „Dostihy a sázky“ (dva a půl miliónů prodaných kusů), „Člověče nezlob se“ a „Pojď si hrát“. Široký program rovněž využívá atraktivní mezinárodní i domácí licence jako: Walt Disney nebo Zdeněk Miler atd. 
Dino Toys je rovněž výhradním distributorem špičkových produktů Disney plyše a Rubik’s . Standardní program je každý rok doplňován akčními produkty. 
Základem strategie vývoje produktů Dino byl od počátku důraz na nejvyšší kvalitu obsahu, výtvarného zpracování a technického provedení Základní strategií obchodu vždy byl a je důraz na špičkový logisticko-obchodní servis, moderní metody prodeje a solidní a zodpovědný přístup každého zaměstnance k zákazníkům.
Společnost Dino Toys je ve svém sortimentu v pozici market leadera na trhu v Čechách i na Slovensku. Na domácím trhu spolupracuje se všemi mezinárodními řetězci aktivními na českém trhu (Ahold, Carrefour, Globus, Interspar, Kaufland, Makro, Tesco) a zároveň se všemi významnými velkoobchody. Přímo spolupracuje se specializovanými obchody (např. Bambule, Pompo, Puntanela, Sparkys, Wikky aj.).
Společnost vyvíjí vlastní Dino program puzzlí, společenských her a obrázkových kostek, ve kterém při zachování vysoké kvality respektuje jak kulturní, tak cenové zvyklosti lokálních trhů. Dino program využívá významné licenční tituly pro všechny zmíněné sortimenty. Nabízí kompletní program dětských a dospělých puzzlí, dětských, rodinných, edukativních i party her ve velmi dobré kvalitě. Společnost Dino Toys spolupracuje s významnými výtvarníky, grafiky a vynálezci a pro jednotlivé zákazníky nabízí výrobu speciálních nebo lokálně adaptovaných titulů.

(počet odpovědí vydělíme třemi a číslo, které nám vyjde, bude představovat pořadí e-mailu, který nám došel se správnou odpovědí. Ten vyhrává. Zaokrouhlovat při dělení budeme vždy nahoru. (20/3 = 6,66 tj. 7, vyhrává tedy e-mail došlý 7. v pořadí se správnou odpovědí).

Redakce Kam s dětmi

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vyhlašujeme další vítěze našich soutěží, tentokráte deskových her od společnosti DinoToys - AZ kvíz na cesty získává Věra Liptáková, Brno; hru pexeso Hledá se Nemo získá Václav Bureš, Litoměřice; a Auta poputují k Veronice Králové ze Zlína. Gratulujeme!