Soutěžte - Hrajte o CD Milá Zebra s písničkami nazpívanými na jméno dítěte | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Hrajte o CD Milá Zebra s písničkami nazpívanými na jméno dítěte

Vydavatelství Milá zebra přichází s originálním písničkovým a pohádkovým CD, které je namluvené na konkrétní jméno dítěte. Vyberte si z 98 holčičích nebo klučičích jmen a ať už máte doma Natálku, Šimona, Aničku, Elišku nebo Honzíka, určitě uděláte dětem velkou radost.

Zapojte se do soutěže o 4 ks originálních CD od vydavatelství Milá zebra!

CD je určené pro děti ve věku 1 až 5 let, ale jistě rozdovádí i ty starší. Nechte děti zaposlouchat se do veselých písniček a Pohádky o žabí princezně, ve které budou hlavními hrdiny. Navíc podpoříte rozvoj jejich hudebních dovedností a představivosti.

O významu hudby pro rozvoj dětské osobnosti není třeba příliš hovořit, tak tedy jen stručně! Známá hudba v jemnějším rytmu dítě uklidní, veselejší a rychlejší písničky jej naopak nabudí k aktivitě a pohybu, tolik potřebnému ke zdravému vývoji. Tanec v podání dětí rozvíjí jejich motoriku. K tomu všemu můžete u personifikovaného CD přičíst fakt, že v každé písničce se jméno dítěte objeví nejméně třikrát, čímž je podněcována jeho fantazie a podpora zdravého sebevědomí.

Výherce si může vybrat CD Milá zebra dle vlastního uvážení z 98 holčičích nebo klučičích jmen. Stačí jen správně odpovědět na soutěžní otázku. Odpověď na ni hledejte na webových stránkách www.milazebra.cz

Soutěžní otázka:

Kolik písniček obsahuje CD Milá zebra?

a) 8

b) 10 

c) 15

Své odpovědi posílejte na e-mail [email protected] do 8.12.2013 včetně pod heslem "zebra". Ze správných odpovědí každý týden vylosujeme jednoho z vás, který si bude moci vybrat CD Milá zebra dle vlastního uvážení. Termíny losování: 17.11.2013, 24.11.2013, 30.11.2013 a 8.12.2013.

Pokud nevyhrajete, nezoufejte. CD Milá zebra je k dostání na internetu už od 209 Kč a za 249 Kč ve vybraných knihkupectvích.

Seznam prodejních míst:

-       Palác knih Luxor (Václavské náměstí 41, Praha)

-       Knihcentrum Praha Europark (Nákupní 389, Praha 10 )

-       Knihcentrum Caffé OC Olympia (U Dálnice 777, Brno – Modřice)

-       Knihcentrum Opava (Hrnčířská 5, Opava)

-       internetový obchod www.mojechytredite.cz

-       Albi Zlín (OC Zlaté Jablko, Nám. Míru 174)

-       Albi Most (OC Central, Radniční 3400)

-       Albi Ústí nad Labem (OC Forum, Bílinská 3490/6)

Veškeré informace o distribuci, dostupných jménech a také ukázky písniček najdete
na webových stránkách: www.milazebra.cz.  

Redakce Kam s dětmi