Soutěžte - OTESTUJTE XBOX A ZÍSKEJTE HRY K HERNÍ KONZOLI | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

OTESTUJTE XBOX A ZÍSKEJTE HRY K HERNÍ KONZOLI

Pamatuji si, jak se mi před mnoha a mnoha lety dostala do rukou digihra Nu Pagodi a v chytání vajíček jsem se pak předháněla s kamarádkami i bratrem. Letos sem se při podzimních veletrzích v Letňanech podívala do pavilonu For Games a nestačila se divit. Ten virtuální svět mi vyrazil dech. Poprvé v životě jsem viděla herní konzole v akci. Fronty dětí i dospělých netrpělivě čekaly na možnost vyzkoušet si Ligu mistrů, světový pohár ve sjezdovém lyžování, zumbu nebo se projet ve Formuli 1 To jsou mi věci, pomyslela jsem si. A protože ráda zkouším něco nového, neváhala jsem se pustit do mého prvního virtuálního tenisového zápasu.

Jak jste na tom s herními konzolami vy? Nemáte chuť si to také zkusit? Co by tomu řekly vaše děti, kdyby se na jeden měsíc objevila herní konzole u vás doma?

A právě takovou možnost vám právě teď nabízíme. V rámci projektu Testováno maminkami se nám podařilo zapůjčit 5 herních konzolí XBOX, které můžete měsíc s celou rodinou testovat. K tomu obdržíte navíc jako dárek čtyři hry, které Vám i po ukončení testování zůstanou. Budete-li konzolí nadšeni a přimluvíte-li se následně u Ježíška, hry se vám budou určitě hodit. Nebo je samozřejmě můžete přenechat kamarádům, kteří už konzoli doma mají, záleží na vás.

Co vy na to? Jdete do toho?

A pro ty z vás, kteří zatím neví, co že to tak herní konzole XBox vlastně je, mi dovolte pár informací. Xbox 360 vám přináší ty nejlepší herní zážitky a zábavu. Nabízí nejrozsáhlejší knihovnu her včetně titulů, které vás díky senzoru Kinect okamžitě pohltí. Se senzorem Kinect pro Xbox 360 se vaše tělo stává ovladačem. Není třeba nic držet. Do hry se zapojíte celým tělem. Kinect reaguje na vaše pohyby. Chcete kopnout? Prostě kopněte! Chcete vyskočit? Prostě vyskočte! Nemusíte se učit ovládání – víte, co máte dělat. Musíte se jen zvednout z pohovky. Celá vaše rodina navíc může sledovat filmy, televizní pořady, přímé přenosy, hudební videa, sportovní pořady a mnoho dalšího ve vysokém rozlišení a na všech zařízeních. Xbox 360 se stane centrum vašeho herního a zábavního světa.

Pokud už jsem vás dostatečně nalákala, pak se určitě přihlaste a získejte možnost testovat jeden měsíc herní konzoli XBox a zároveň obdržet čtyři hry jako dárek. Ve hře je tentokrát pět konzolí, budeme tedy hledat pět testujících rodin. Podotýkám, že konzole se po měsíčním testování vrací zpět společnosti Microsoft, ale hry, které obdržíte, vám zůstanou jako poděkování za report a fotografie, které nám po testování zašlete.

Pokud si tedy chcete zpříjemnit dlouhé sychravé podzimní dny, přihlaste se. 

Podmínkou účasti v této akci je:

1) Sepsání krátkého reportu (hodnocení) a zaslání fotografií z testování. Report a fotky bude moci společnost Microsoft použít do referencí a umístit je na svých webových a facebookových stránkách. Co všechno by měl report obsahovat, to bude upřesněno v e-mailu vybraným testujícím.

2) Být rodičem min. jednoho dítěte starší 3 let. Jméno/a a věk dítěte/dětí napište i do přihlašovací e-mailu viz níže, při výběru her bude brán zřetel právě i na věk/pohlaví dětí.

3) Být zaregistrován na našich stránkách kamsdetmi.com. Pokud ještě nejste registrování, klikněte naší homepage na „Registrujte se“.

4) Zodpovědět jednoduchou otázku:

Která z her z nabídky XBox360 Vás nejvíce zaujala a proč? Inspiraci hledejte zde.

Doporučujeme také se stál facebookovým fanouškem XBox, protože tam najdete spoustu zajímavých informací a propadnete-li XBoxům, určitě se vám budou další tipy na hry hodit!

Odesláním e-mailu souhlasíte zároveň s tím, že po ukončení měsíčného testování navrátíte společnosti Microsoft zapůjčenou a nepoškozenou herní konzoli.

Pokud s podmínkami souhlasíte, napište nám do 6.11.2013 e-mail na [email protected] (předmět XBox). K e-mailu připojte vaši doručovací adresu a jméno a věk Vašeho dítěte (dětí).

Z došlých e-mailů pak zveřejníme 5 testujících.

 

Těšíme se na vaše e-maily a přejeme hodně štěstí!  


A kdo si bude doma hrát? Už známe pět šťastlivců:

Jiří Kotek

Jana Špiváková

Martin Mrzena

Zuzana Kmínková

Bohumil Mareš

Moc gratulujeme a těšíme se na Vašeho hodnocení a fotoreportáže z hodnocení XBoxů!