Soutěžte - Vyhrajte rodinné vstupné na muzikál Kapka medu pro Verunku | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vyhrajte rodinné vstupné na muzikál Kapka medu pro Verunku

Dnešní soutěž vám přinášíme spolu se společností Pixa Pro, s.r.o. a bude ryze pohádková. Zveme vás na nový původní český muzikál s názvem „Kapka medu pro Verunku“, který můžete aktuálně shlédnout v pražském Divadle Hybernia a nebo za dva týdny v Domě kultury města Ostrava.

 

Příběh o lásce, přátelství, o modré planetě a o tom, jak to bylo anebo mohlo být dál v království Popelky, Zlatovlásky a Hloupého Honzy a jestli uměli opravdu vládnout a jestli náhodou neudělali někde chybu...O tom všem pohádkový muzikál pro všechny generace je.

A o co hrajeme? O 2 x 4ks vstupenek na vybrané pražské představení a 1 x 4ks vstupenek na ostravské představení. Soutěžní otázka zní: Kteří herci ztvárňují postavu krále Jiříka v pohádkovém muzikálu „Kapka medu pro Verunku“. Nápovědu hledejte zde. Své odpovědi nám posílejte na e-mail: soutěž@kamsdetmi.com do 29. října 2013 včetně. Následující den vyhlásíme jména vítězů.

(počet odpovědí vydělíme třemi a číslo, (počet odpovědí vydělíme třemi a číslo, které nám vyjde bude představovat pořadí e-mailu, který nám došel se správnou odpovědí. Ten vyhrává. Zaokrouhlovat při dělení budeme vždy nahoru. (20/3 = 6,66 tj. 7, vyhrává tedy e-mail došlý 7. v pořadí se správnou odpovědí).

Redakce Kam s dětmi

Zdroj foto: http://www.kapeska.cz