Soutěžte - Soutěžíme o balíčky Tondy Obala | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Soutěžíme o balíčky Tondy Obala

Dnešní soutěž jsme pro vás připravili s Tondou Obalem. Tonda Obal je interaktivní webový projekt, který zábavnou formou učí děti třídit odpad. Webové stránky obsahují nejen sekci pro děti, ale také pro rodiče a učitele. Na online jako takový navazuje program Tonda Obal na cestách, který je určen žákům základních škol. Děti se zde během jedné vyučovací hodiny učí třídit odpady a dozvědí se o jejich dalším využití. Aktuální plán výstav Tondy Obala na cestách můžete aktuálně najít zde.

Cílem vzdělávacího programu s Tondou Obalem je vypěstovat u dětí návyk související s tříděním odpadu již od útlého věku. Děti si zábavnou formou mohou zkusit roztřídit obaly, vybarvit omalovánky a zahrát zábavné hry. Rodiče a učitelé základních škol se poté dozvědí informace o aktuálních termínech pojízdných výstav.

A jaké výhry vám Tonda obal přichystal? Jedná se o 5ks balíčků ve kterých najdete popelničku, tašky na třídění odpadu, igráčka, DVD s názvem „Muf je třída“ a 2ks rodinné vstupenky do Národního zemědělského muzea.

A jak můžete balíčky vyhrát? Napište nám, kolik her si s Tondou Obalem můžete zahrát v sekci nad 8 let.

A)     3 hry, B) 4 hry, C) 6 her.

Nápovědu hledejte zde v sekci „hry“. Své odpovědi posílejte do 7.listopadu včetně na e-mailovou adresu soutěž@kamsdetmi.com pod heslem „Tonda“. Ze správných odpovědí vybereme 5 výherců, kteří získají balíčky Tondy Obala.

(počet odpovědí vydělíme třemi a číslo, které nám vyjde, bude představovat pořadí e-mailu, který nám došel se správnou odpovědí. Ten vyhrává. Zaokrouhlovat při dělení budeme vždy nahoru. (20/3 = 6,66 tj. 7, vyhrává tedy e-mail došlý 7. v pořadí se správnou odpovědí).

Redakce Kam s dětmi

____________________________________________________________________________________

Balíček Tondy Obala získává: Mirka Kučerová, Beroun; Karel Říha, Třebíč; Stanislava Panská, Štěpánovice; Lucie Řepková, Opočno; Dita Víznerová, Vestec u Prahy. Gratulujeme!