Soutěžte - Získejte vstupenky na ForBabies / ForToys | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Získejte vstupenky na ForBabies / ForToys

Náš portál se stal opět mediálním partnerem veletrhu For Babies, který se koná v pražských Letňanech ve dnech 10.-13.10. a jsme moc rádi, že vám díky tomu můžeme nabídnout volné vstupenky. Věříme, že se na veletrh stejně jako my moc těšíte a že jej využijete například k nákupu vánočních dárků pro děti (-:

Vstupenek máme k dispozici 250ks a je možné je využít ve čtvrtek či v pátek. Upozorňujeme ale, že letos nebude z organizačních důvodů možné si vstupenky vyzvednout na veletrhu na pokladně. Nabízíme vám proto několik možností, jak si vstupenky vyzvednout.

A co pro to, abyste získali vstupenky, udělat?

Samozřejmě (jako u každé naší soutěže) je potřeba být u nás zaregistrovaná/ý a dalším krokem je do 3.10. 2013 odpovědět na jednoduchou soutěžní otázku a vybrat si jednu z možností, kde si vstupenku vyzvednete:

Kolikátý ročník veletrhu For Babies se letos koná?

Odpověď, kterou určitě najdete na www.for-babies.cz, nám zašlete na e-mailem na [email protected] (předmět Veletrh) a připojte, zda máte zájem o jednu nebo dokonce dvě vstupenky (maximální počet vstupenek na jednoho soutěžícího je 2). Jedná se o vstupenky pro dospělé na čtvrtek 10. října či pátek 11. října, které ale můžete samozřejmě využít jako vstupenky pro děti (děti do 120cm mají vstup zdarma automaticky).

K odpovědi připojte jednu z následujících možností, kde si přejete vstupenku vyzvednout. Vstupenky nezasíláme poštou ani jinak nedistribuujeme.

  1. Solná jeskyně Hostivice, Husovo náměstí 14, Hostivice, 7.-11.10., přesný termín a čas po telefonické domluvě na tel: 723 666 156
  2. Mammina – obchod s dětským oblečením a doplňky, Jaselská 21, Praha 6, 7.-11.10, od 9:00 do 17:00

Vstupenky jsou již rozdány, je nám líto.

Redakce Kam s dětmi