Soutěžte - Soutěžíme o 1 x zvýhodněné vstupné se slevou 20% do Monkey´s Gym | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Soutěžíme o 1 x zvýhodněné vstupné se slevou 20% do Monkey´s Gym

Monkey´s Gym již z našich článků a fotek znáte a o kurzovné zdarma jsme tu již také soutěžili. Nyní máte možnost vyhrát 1 x  zvýhodněné vstupné se slevou 20%.

„Tělocvična, jak ji neznáte“ – to je Monkey´s Gym pro děti od 6 měsíců do 7 let, která je umístěna přímo v nákupním centru Galerie Harfa v Praze 9. Kurzy tu probíhají denně od 9 hodin do  20 hodin. Zábavnou formou a dle jednotné metodiky se děti učí pohybovým dovednostem, cvičí na nářadí, trénují obratnost i rychlost, hrají sportovní hry.

K dispozici je i dětský koutek a café bar pro nás, rodiče. Děti do 2,5 let cvičí s mámou nebo tátou, starší děti již samy. ZKUŠEBNÍ HODINA ZDARMA!

A co je nutné pro výhru udělat? Stačí jen napsat správnou odpověď na soutěžní otázku na e-mail: [email protected] pod heslem: „opička“ do 25. září 2013 včetně. Následně druhý den vyhlásíme vítěze zvýhodněného vstupného.

Soutěžní otázka zní: Jak se jmenuje hodina pro miminka od 12 do 18 měsíců v Monkey´s Gym? Nápovědu hledejte ZDE.

(počet odpovědí vydělíme třemi a číslo, které nám vyjde, bude představovat pořadí e-mailu, který nám došel se správnou odpovědí. Ten vyhrává. Zaokrouhlovat při dělení budeme vždy nahoru. (20/3 = 6,66 tj. 7, vyhrává tedy e-mail došlý 7. v pořadí se správnou odpovědí).

Redakce Kam s dětmi

 

 

________________________________________________________________________________________________

Vítězem soutěže se stává: Tereza Rozkošná z Prahy. Gratulujeme! :)