Soutěžte - Vyhrajte balíček vychytávkových designových produktů | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vyhrajte balíček vychytávkových designových produktů

Dnešní soutěž jsme pro vás připravili ve spolupráci s internetovým obchodem GaGa's pleny. Soutěží se o tři balíčky v hodnotě 997 Kč. V každém balíčku najdete přebalovací podložku, tréninkové kalhotky, kapsovou plenu AIO a kojící vložky do podprsenky.

Utrácíte velké peníze za jednorázové pleny, kterými vzápětí plníte odpadkový koš? Vyvařujete, žehlíte, kombinujete a skládáte složitě látkové pleny, nakupujete větší a větší sady plen fádních designů pro odrůstající dítko? Právě pro vás přichází značka GaGa's pleny s kompletní nabídkou pro snadné, ekologické a moderní přebalování za velmi příznivé ceny.

Nabídka značky GaGa's pleny osloví i nelátkující maminky: Nepropustný pytlík lze využít na přenášení mokrých ručníků a plavek z kurzů plavání, přebalovací podložka díky své velikosti poslouží i při pasení koníků ve vlhké trávě a absorpční pratelné vložky do podprsenky zajistí všem maminkám ochranu před protečením mléka. Takže maminky i jejich miminka zůstávají v suchu

Jednovelikostní plena typu AIO s nepromokavou kapsou udrží Vaše dítě v suchu.  Nepropustná vrchní PUL vrstva se vyznačuje širokou škálou roztomilých moderních designů. Díky chytrému patentkovému systému roste plena s dítětem a je velmi variabilní k jeho měnícím se proporcím. Vhodná pro děti od 3,5 do 16 kg.

Pratelná nepromokavá přebalovací podložka nabízí širokou škálu využití (do postýlky, na přebalovací pult, do mokré trávy). Praktická na přebalování doma i na cestách, vyniká svou velikostí, skladností a atraktivními designy.

Když ale přijde čas na odrůstání z plenek, je třeba, aby dítě pociťovalo, že je mu vlhkost nepříjemná. Přesně k tomuto účelu byly navrženy tréninkové kalhotky, které dítěti usnadní přechod z plenek na nočník. Jejich výhodou je možnost stáhnout si kalhotky před vykonáním potřeby, dítě tak získává pocit, že je již „velké“ a nenosí plenky, ale kalhotky, podobně jako dospělí. Jejich krásný design si děti hned oblíbí. Maminky si zase nemohou vynachválit urychlení nácviku na nočník a přírodní bambusový materiál, z kterého jsou vyrobeny.

Pratelné absorpční prodyšné vložky do podprsenky zajišťují kojícím maminkám ochranu před protečením mléka pomocí třech vrstev. Vnější nepromokavá vrstva zabraňuje protečení, střední savá vrstva je z vysoce kvalitního mikrovlákna a jemná vnitřní vrstva z přírodního bambusového froté odvádí vlhkost od pokožky. 

A aby vám o Gaga´s plenách neunikla žádná novinka či soutěž, připojte se k e-shopu i na Facebooku.

Soutěžní otázka zní:  Jak dlouho schne přebalovací podložka od GaGa’s plen? Nápovědu hledejte zde

a)    cca 15 hodin

b)   cca 5 hodin

c)    cca 10 hodin

Své odpovědi posílejte na e-mail [email protected]  do 6.října  2013 včetně pod heslem „pleny“. Ze správných odpovědí vylosujeme tři výherce, kteří získají balíčky od e-shopu GaGa’s pleny.

(počet odpovědí vydělíme třemi a číslo, které nám vyjde bude představovat pořadí e-mailu, který nám došel se správnou odpovědí. Ten vyhrává. Zaokrouhlovat při dělení budeme vždy nahoru. (20/3 = 6,66 tj. 7, vyhrává tedy e-mail došlý 7. v pořadí se správnou odpovědí).

Redakce Kam s dětmi

_______________________________________________________________________________________________

Výherci soutěže jsou: Jiří Slanař, Vendula Poštová a Milan Pulchart. Gratulujeme! :)