Soutěžte - Vyhrajte Sleepytot a otestujte ho | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vyhrajte Sleepytot a otestujte ho

Máte doma kojence či batole do dvou let? Ztrácí v noci dudlík a pláče? Chcete se doma všichni klidněji vyspat? Nebo by se vám prostě hodil držák na dudlík, kousátko či oblíbenou hračku ke kočárku či autosedačce? Pak hledáme právě vás! Neváhejte už ani chvilku a přihlaste se do testování unikátní produktu Sleepytot.

Sleepytot k nám přichází z Anglie, kde je obrovsky oblíben a rodiče na něj pějí pouze slovy chvály. Je také nositelem několika prestižních ocenění. Nás ale zajímá názor a zkušenosti i českých rodičů. Je Sleepytot skutečně „zázračný“ a dokáže si díky němu dítko najít i v noci samo dudlík v postýlce? Jaká bude vaše zkušenost?

Do testování tentokrát vybereme 3 z vás a budete mít měsíc na to, vyzkoušet s dětmi zajíčka Sleepytot, který vám poté samozřejmě zůstane. Věříme, že si jej děti zamilují a už se moc těšíme na recenze a fotografie z testování.

Podmínkou účasti v dalším díle „Testováno maminkami“ je:

1) Sepsání hodnocení fotografií z testování. Report a fotky bude moci BabyElement, který do testování produkty věnoval, použít do referencí a umístit je na svých webových a facebookových stránkách. Co všechno by měl report obsahovat, to bude upřesněno v e-mailu vybraným testujícím.

2) Být rodičem dítěte ve věku 0-24 měsíců. Jméno a věk dítěte napište i do přihlašovací e-mailu viz níže.

3) Být zaregistrován na našich stránkách kamsdetmi.com. Pokud ještě nejste registrování, klikněte naší homepage na „Registrujte se“.

4) Odpovědět na jednoduchou otázku: Jaká barva a velikost zajíčka Sleepytot by se vašemu malému více líbila? (-: Možnosti najdete zde.

Pokud s podmínkami souhlasíte, napište nám do 20.9.2013 e-mail na [email protected] (předmět Sleepytot). Nezapomeňte poslat jméno a věk dítěte, odpověď na otázku a vaši doručovací adresu, abychom měli zajíčka kam poslat.

Z došlých e-mailů pak 20. září zveřejníme tři šťastlivce.


A kdo se může těšit na hlídacího zajíčka?

Testovat tentokrát budou:

Pavla Dufková

Lucie Moravcová

Verunka Prokšová

Gratulujeme a těšíme se na vaše hodnocení!


Sleepytot pohlídá dudlík a naučí děti jej zase najít! 

Jde o plyšového zajíčka, který má na tlapkách suché zipy. Díky nim pohlídá kousátko či dudlík a pomůže tak dětem i rodičům v klidu spát. Miminka si totiž naučí dudlík u svého zajíčka sami najít. 

Sleepytot bude nejlepší kamarád i vašeho děťátka. Dudlík najde vždy u svého zajíčka a pláč, který dosud vždy doprovázel ztrátu dudlíku přes den či v noci, konečně zmizí. 

Sleepytot je doporučován pediatry, oceňován rodiči a milován dětmi.  

Zajíček je zabalen v krásné dárkové krabičce a je skvělým (a praktickým) dárkem pro novorozená miminka.