Soutěžte - Vyhrajte 3 x volný vstup do Montessori pracovny v miniškoličce M | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vyhrajte 3 x volný vstup do Montessori pracovny v miniškoličce M

Spolu s Marché Montessori miniškoličkou jsme pro vás připravili soutěž o 3x vstup do Montessori pracovny v miniškolce libovolně dle vypsaných termínů kurzů (tj. úterý 16-18hod, čt 15-17, pátky individuální termíny). Výhru lze uplatit na jakékoli pracovně do 19.12.2013.

Miniškolička Marché Montessori se nachází v novostavbě domu, v klidné části Praha 4 – Modřany. Kapacita školičky je 6 – 8 dětí, věkové rozmezí přijímaných dětí je od 18 měsíců do 3 let. Školička využívá metodu Montessori, která podporuje přirozený rozvoj dítěte. Batolata posilují vývoj řeči, hrubou i jemnou motoriku. Z pohledu Montessori vzdělávání je období batolete velmi důležitou vývojovou fází. Děti do 3 let věku mají specifické potřeby a péče o ně je zcela odlišná od péče a vzdělávání dětí od 3 let. Tak proč tuto metodu nevyzkoušet právě v Marché Montessori.

Soutěžní otázka zní: Školička Marché Montessori se specializuje na děti ve věku od

a)      12 měsíců

b)      18 měsíců

c)       2 let

Své odpovědi zasílejte do 16.9.2013 včetně na e-mail [email protected] pod heslem „školička“. Ze správných odpovědí vylosujeme následující den jednoho výherce, který získá 3 vstupy zdarma do Montessori pracovny v miniškolce libovolně dle vypsaných termínů kurzů.

(počet odpovědí vydělíme třemi a číslo, které nám vyjde bude představovat pořadí e-mailu, který nám došel se správnou odpovědí. Ten vyhrává. Zaokrouhlovat při dělení budeme vždy nahoru. (20/3 = 6,66 tj. 7, vyhrává tedy e-mail došlý 7. v pořadí se správnou odpovědí).

Redakce Kam s dětmi

________________________________________________________________________________________________

Výhercem se stává a 3 volné vtupy do Montessori pracovny v miniškolce Marché Montessori získává:
Daniela Petrtýlová, Praha 8. Gratulujeme!