Soutěžte - Soutěž o 2 x 2 volné vstupy spolu s konzumací na Foodparade | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Soutěž o 2 x 2 volné vstupy spolu s konzumací na Foodparade

Dnešní soutěž je vyloženě pro gurmány. Přinášíme vám možnost vyhrát 2 x 2 vstupenky spolu s konzumací  na festival jídla a pití, Foodparade, který se koná příští víkend, 7.9. – 8.9.2013. Ten pořádá škola vaření Chefparade v zahradách Trojského zámku. Ochutnat budete moci například speciality restaurace La Truffe či Sushitimu. Vyzkoušet si můžete i molekulární kuchyni. Dále se můžete těšit na vynikající vína, lahodnou kávu, výborné pivo, exotické koktejly a delikatesy z celého světa.  Připraven je bohatý doprovodný program pro malé i velké labužníky.

Vstup na Foodparade je možný pouze s platnou vstupenkou. Součástí vstupenky (která vás přijde na 350,- Kč) je i základní balíček na konzumaci v hodnotě 200 Kč, který obsahuje 20 chefů (chef = festivalové platidlo). Toto platidlo je jediná měna, za kterou si návštěvníci Foodparade mohou zakoupit degustační menu, vybrané nápoje a delikatesy. My jsme pro vás připravili soutěž o 2 x 2 vstupenky spolu s konzumací v hodnotě 200 Kč.

A jak se zapojit do soutěže? Stačí se zaregistrovat na Kam s dětmi a odpovědět správně na soutěžní otázku, která zní:  v kolik hodin se otevřou brány festivalu Foodparade na Zámku Troja v sobotu 7.9.2013? Nápovědu hledejte zde. Odpovědi posílejte na e-mail [email protected] do 1.9.2013 včetně pod heslem „festival“. Následující den vyhlásíme dva vítěze, kteří od nás získají dvě vstupenky na Foodparade zdarma.

(počet odpovědí vydělíme třemi a číslo, které nám vyjde bude představovat pořadí e-mailu, který nám došel se správnou odpovědí. Ten vyhrává. Zaokrouhlovat při dělení budeme vždy nahoru. (20/3 = 6,66 tj. 7, vyhrává tedy e-mail došlý 7. v pořadí se správnou odpovědí).

Redakce Kam s dětmi

________________________________________________________________________________________________

Výherci vstupenek na festival dobrého jídla Foodparade jsou: Bohumil Mareš, Praha 4 a Dana Jakšová, Praha 10. Gratulujeme! :)