Soutěžte - Květnové testování s Tescomou | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Květnové testování s Tescomou

Květen patří v Tescomě dětem! Nová linie BAMBINI je tady.

Přestože nedosáhnou nožkama na zem, občas jim nějaké to sousto odpadne od úst a etiketa je pro ně neznámý pojem, jsou ti nejmenší strávníci rovnoprávnými členy rodinného zasedacího pořádku. A jako takoví si zaslouží své vlastní nádobí a příbory v dětském stylu, zkrátka BAMBINI
 
Myšlenka vytvořit kompletní produktovou linii pro nejmenší jedlíky vězela designérům společnosti Tescoma v hlavách relativně dlouho. Realizace myšlenky dostala konkrétní obrysy, takže jaro 2011 bude celé patřit dětem! Nová produktová řada BAMBINI zahrnuje celou řadu nezbytností pro malé s velkým hladem. Tak třeba jídelní soupravu s motivem motýlků, praktické lžičky pro první opravdové sousto, soupravu perfektních dóziček pro několik porcí pořádného nášupu a super cestovní misku pro první velký výlet za hranici postýlky. 
 
Milé maminky, milí tatínkové, další testování se značkou Tescoma je tady, a protože květen bude celý v Tescomě patřit dětem, budete moci se svými nejmenšími vyzkoušet dětské lžičky a lžíce BAMBINI a dózy na dětské pokrmy BAMBINI i vy! 
 
Dětské lžičky a lžíce BAMBINI, 3 ks
I ti nejmenší jedlíci vědí, že hlad je nejlepší kuchař. Nasoukat do sebe byť i malé sousto pomůže jedna neobyčejná lžička. Dětské lžičky jsou vhodné pro děti od 6 měsíců, které je třeba krmit nebo se samy učí jíst jako dospělí. Moc dobře víme, že začátky bývají těžké, proto jsme v Tescomě vyrobili hned tři druhy dětských lžiček - krátké a dlouhé lžičky s úzkou hlavičkou pro nejmenší a dlouhé lžíce se širokou hlavičkou pro větší děti. Okraje hlaviček všech lžic jsou hladké a zakulacené, tak aby byly maximálně šetrné k drobným dětským ústům. Dětské lžičky a lžíce dodáváme v soupravě tří kusů v pestrých dětských barvách. Více informací naleznete na www.tescoma.cz
 
Dózy na dětské pokrmy BAMBINI, 3 ks
Zeleninová polévka, brambůrky s rozemletým kuřecím masem a malý dezert v podobě piškotů s tvarohem. Tak nějak by mohlo vypadat menu pro ročního caparta. Jen na vás záleží, co připravíte svému dítěti do praktických, stohovatelných dóz, které lze velmi snadno popsat a uskladnit. A kromě toho skvěle těsní, takže případné pobryndání nechte na svém potomkovi… Dózy na dětské pokrmy dodáváme po třech kusech v balení v objemech 150, 200 a 250 ml, případně v 9dílné sadě zahrnující všechny tři objemy. Ptáte se na barvy? Na své si přijdou kluci i holky. Takže stačí si vybrat z následujících barev: růžové, modré, oranžové a zelené. Více informací naleznete na www.tescoma.cz
 
Cestovní miska se lžičkou BAMBINI
Už žádné hledání a štrachání nádobí v tašce, všechno pěkně pohromadě. Perfektně těsnící víčko brání vytékání tekutých pokrmů během přenášení, lžičku. jednoduše vycvaknete z ochranného krytu a použijete. Více informací naleznete na www.tescoma.cz.
 
A kdo a jak se může testování účastnit?
Testovat bude vždy několik maminek či tatínků, kteří jsou u nás registrováni. Podmínkou vstupu do tohoto projektu je tedy registrace. Tak neváhejte, registrace trvá pár vteřin a nic to nestojí ;)
 
Na každé testování vybereme jiné registrované, tak aby šanci účastnit se mělo co nejvíce z vás. Ti, co budou zvoleni k testování, mají ještě jednu malinkatou a milou povinnost. Po ukončení testování nám poslat hodnocení produktů. Stačí krátký e-mail s jedním odstavcem, kde nám napíší, co všechno s produkty uvařili a jak se jim s nimi pracovalo.
 
Sledujte testování s Tescomou, během dvou dnů se zde dozvíte, jestli jste byli vybráni právě vy!