Soutěžte - Testujte s BabyElement | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Testujte s BabyElement

Hledáme maminky nebo tatínky, kteří mají zájem zapojit se do testování velmi zajímavých produktů anglické značky Babymule, které do ČR dováží BabyElement. Máte jedinečnou příležitost otestovat produkty v celkové hodnotě téměř 5.000Kč, které BabyElement nabízí, a to zcela zdarma. Vybrané produkty vám samozřejmě zůstanou i po ukončení oficiálního testování.

Do testování tentokrát vybereme 2 maminky (tatínky), jejichž jména zveřejníme 21.srpna. A pokud nebudete mít štěstí, nezoufejte, každý, kdo se přihlásí do testování, získá od BabyElement milý bonus. 

Testovat se bude jeden batoh Babymule Original Bag, který je zároveň praktickou přebalovací taškou na kočárek.

Druhým testovaným produktem bude Babymule Pegasus, krásná a prostorná přebalovací taška, která je na našem trhu teprve několik týdnů.

Babymule Original Bag je jediný produkt svého druhu, který se mění dle Vašich potřeb. Babymule je batoh, Babymule je taška na kočárek, Babymule je vše, co potřebujete na cestách s dětmi. Jde o skvělého pomocníka každého rodiče, který chce mít při procházkách či cestách s dětmi vše potřebné po ruce. Babymule je precizně vypracovaná taška, která skrývá velké množství kapes a kapsiček. Její tajnou zbraní je, že se během chvilky stane z batohu brašnou přes rameno nebo ji lze dvěma přezkami připevnit ke kočárku. Variabilitu Babymule ocení i ti, kdo nosí děti v nosítkách a šátcích. Jako batoh milují Babymule i tatínci, při delších procházkách  je potěší anatomicky tvarovaný odvětrávaný zádový systém a polstrované popruhy.

Babymule Pegasus vyniká sportovním designem a kvalitním materiálem. V tašce je ukryto vše, co je při procházkách s dětmi potřeba. Pegasus lze dvěmi přezkami přichytit na kočárek, nosit díky dlouhému popruhu přes rameno, ale i jako tašku do ruky. Babymule Pegasus využijí rodiče i poté, co jim děti odrostou z kočárků.

Líbí se Vám Babymule Original Bag či Pegasus? Pak neváhejte již ani chvilku a zapojte se do testování!

Podmínkou účasti v této akci je:

1) Sepsání reportu (hodnocení) v rozsahu jedné A4 a zaslání alespoň 3 fotografií z testování. Report a fotky bude moci BabyElement použít do referencí a umístit je na svých webových a facebookových stránkách.

Report by měl obsahovat hodnocení vybraného produktu – jak jste spokojeni či nespokojeni s produktem a proč, jak na něj reaguje okolí, líbí se kamarádkám, zaujalo je atd.

2) Být rodičem dítěte ve věku 0-18 měsíců, se kterým jezdíte v kočárku a jeden z produktů budete tedy denně používat. Jméno a věk dítěte napište i do přihlašovací e-mailu viz níže.

3) Být zaregistrován na našich stránkách kamsdetmi.com. Pokud ještě nejste registrování, klikněte naší homepage na „Registrujte se“.

Nejde o nic složitého a za pěkný dárek od BabyElement  to určitě stojí, co myslíte?

Pokud s podmínkami souhlasíte, napište nám do 20.8.2013 e-mail na [email protected] (předmět Testování s BabyElement), který produkt byste rádi otestovali a proč a který další výrobek z nabídky www.BabyElement.cz Vás zaujal a proč.

K e-mailu připojte vaši doručovací adresu a jméno a věk Vašeho dítěte (dětí).

Z došlých e-mailů pak 21. srpna zveřejníme dva šťastlivce a po ukončení testování se všichni můžete těšit na jejich hodnocení batohu a tašky Babymule. Všichni zájemci o testování pak dostanou e-mail o speciálním bonusu od BabyElement. 

Těšíme se na Vaše e-maily!  


Moc děkujeme všem za e-maily. Dlouho, předlouho jsme všechny pečlivě pročítali a nakonec vybrali dvě maminky, které výrobky otestují. Už nyní se moc těšíme na fotky a reporty od Markéty Palatin, která k testování získává Babymule Original Bag a od Soni Dekastello, která si vyzkouší Babymule Pegasus. 

Jako poděkování i všem ostatním, kteří se chtěli do testování zapojit, posíláme nyní e-mailem zajímavý bonus od partnera testování BabyElement. Věříme, že se bude hodit(-: