Soutěžte - Vyhrajte VIP vstupenku na 5 jízd na bobové dráze Prosek | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vyhrajte VIP vstupenku na 5 jízd na bobové dráze Prosek

Máte rádi adrenalin a rychlou jízdu? Pak právě pro vás je určena naše dnešní soutěž o 4ks VIP vstupenek, které vás opravňují k pěti jízdám na bobové dráze Prosek.

Děti mohou jezdit samy již od 8 let. A protože vozíky jsou pro 2 osoby tak nepřijdou zkrátka ani ti nejmenší nebo citlivější povahy.

Větší děti si mohou zahrát stolní fotbálek či zdolat horolezeckou stěnu, pro menší jsou tu skluzavky a prolézačky na hřišti u parkoviště, dětský koutek na letní terase a také přebalovací místnost pro úplně nejmenší návštěvníky.

Odvážnější mohou zkusit i lanový park a TRAMPOLÍNU. V provozu každý víkend a svátek do konce září.

Zajímavá je také možnost uspořádat dětskou párty v přilehlé restauraci.

Bobová dráha je pro vás otevřena každý den od 10 do 22 hodin a zde je naše soutěžní otázka: Díky jaké brzdě mohou děti jezdit na bobové dráze Prosek sami již od 8 let? Nápovědu hledejte zde.

A) díky bubnové brzdě

B) díky automatické brzdě

Své odpovědi posílejte na e-mail [email protected] do 23.července 2013 včetně pod heslem "bobovka". Následně druhý den vylosujeme 4 výherce, kteří od nás dostanou VIP vstupenku na 5 jízd na bobové dráze Prosek.


(počet odpovědí vydělíme třemi a číslo, které nám vyjde bude představovat pořadí e-mailu, který nám došel se správnou odpovědí. Ten vyhrává. Zaokrouhlovat při dělení budeme vždy nahoru. (20/3 = 6,66 tj. 7, vyhrává tedy e-mail došlý 7. v pořadí se správnou odpovědí).

Redakce Kam s dětmi

______________________________________________________________________________________________

Výherci soutěže se stávají: Jitka Pokorná, Mělník; Veronika Lánská, Praha 6; Marie Koutská, Úvaly; Anna Franců, Praha 10. Gratulujeme!