Soutěžte - Vyhrajte ubytování na 5 dní v Kašperských horách | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vyhrajte ubytování na 5 dní v Kašperských horách

Hrajte s námi o pobyt na 5 nocí ve velmi hezky vybaveném ubytování v podkroví Centra volného času na náměstí v Kašperských Horách. Užijte si Šumavu s dětmi!

Při ubytování v BB pokojích můžete využívat:

  • vnitřní dětskou hernu
  • výtvarnou dílničku a tělocvičnu 55m2
  • dětský klub Horálek s animačním programem od 3 let
  • velkou zahradu s dětským hřištěm
  • výbornou kavárnu / bistro
  • půjčovnu horských elektrokol
  • hlídání dětí a další

Bed and breakfast pokoje představují sympatické cenově velmi dostupné ubytování s komfortním společným zázemím - 2 koupelny, 3xWC, velkou kuchyní a jídelnou - je to vlastně takový luxusní apartmán se 7 pokoji. Prostory jsou velmi vhodné také pro spřátelené skupiny či rodiny, skupinky maminek s dětmi předškolního věku, skupinky větších dětí s dozorem apod. Více se o ubytování dočtěte zde. O celém konceptu dovolené pro rodiče s dětmi pak naleznete informace zde. Rezervace na tel. 603 255 563 nebo na mailu: [email protected].

A pokud ještě nemáte vybránu dovolenou, podívejte se na nabídku pohodové letní dovolené s krásným programem pro děti od 3 let. V dětském klubu Horálek je na každý všední den přichystaný program na celé odpoledne (3 hodiny). Nejedná se o žádné bezduché hlídání, ale o kvalitní program se spoustou her, výtvarných dílen, soutěží, pohybových aktivit, výletů, jízdy na konících ap. Přesvědčte se sami přímo na stránce Letní dovolená s dětmi. Momentálně je v nabídce řada výhodných lastminute termínů!

A nyní máte možnost soutěžit o pobyt v termínu 25.08.2013 - 30.08.2013 pro 2 dospělé osoby a 2 děti do 10let. Soutěžní otázka zní: jak se jmenuje kavárna, která je umístěna v přízemí Centra volného času? Nápovědu hledejte zde. (napovíme :), dole v textu).

Své odpovědi posílejte na e-mail [email protected] do 16.července 2013 včetně pod heslem BB. Druhý den vyhlásíme vítěze, který se bude moci těšit na dovolenou v Kašperkách :).

(počet odpovědí vydělíme třemi a číslo, které nám vyjde bude představovat pořadí e-mailu, který nám došel se správnou odpovědí. Ten vyhrává. Zaokrouhlovat při dělení budeme vždy nahoru. (20/3 = 6,66 tj. 7, vyhrává tedy e-mail došlý 7. v pořadí se správnou odpovědí).

______________________________________________________________________________________________

Výherkyní se stává: Květa Mráčková s dětmi :). Gratulujeme!