Soutěžte - Soutěžte o rodinné vstupné do Divadla Lampion | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Soutěžte o rodinné vstupné do Divadla Lampion

Spolu s Divadlem Lampion v Kladně jsme pro vás připravili další soutěž o rodinnou vstupenku (3 x vstupenka), tentokráte na divadelní představení Arnošta Goldflama "Tatínek není k zahození", které se koná v sobotu 15. června 2013 od 10:00 hod.

Známý herec, dramatik, režisér a pedagog Arnošt Goldflam si pro divadelní dramatizaci vybral dvě pohádky ze své knihy „Tatínek není k zahození“, kterou věnoval všem tatínkům, aby se mohli chlubit hrdinskými činy a vylepšili si tak svůj – někdy trochu pošramocený – domácí obraz a dokázali, že tatínek rozhodně není k zahození.
V prvním příběhu nazvaném „Tatínek a splašená zvířata“ se tatínek zahnaný do úzkých projeví jako velký hrdina, když se mu podaří lstí pochytat zvířata uprchlá ze zoologické zahrady. Hravě si poradí s hady, lvem, tygrem i slonem. Dostane se mu tak poděkování nejen od policejního sboru, ale také od maminky.
V druhém příběhu „Tatínek a bankovní lupiči“ je tatínek shodou okolností přítomen přepadení banky a svým zprvu naivním, ale posléze rytířským přístupem zneškodní lupiče a přiměje je k lítosti a ke slibu, že se napříště budou chovat slušně a nic špatného už neudělají. Stačí mu k tomu forma na bábovku, plechy, palička na maso a šlehačka ve spreji.

Oba pohádkové příběhy jsou vyprávěny s laskavostí, humorem a nadhledem a potěší nejen nejmenší děti.

Režie: Arnošt Goldflam j.h.
Scénografie: Petra Goldflamová Štětinová j.h.
Dramaturgie: Zuzana Vojtíšková
Hudba: Jan Matásek j.h.

Hrají: Václav Rašilov, Waldtraut Ritterová, František Čachotský, Martin Dusbaba, Justin Svoboda, Zita Morávková a další

Představení je určeno dětem od 4 let.

Soutěžní otázka zní: Na jaké tramvaje může nasednout Václav Rašilov  v roli tatínka v pohádce Arnošta Goldflama Tatínek není k zahození?
a)      9 a 17
b)      3 a 8
c)      11 a 2

Jako nápovědu můžete využít fotogalerii na facebookových stránkách Divadla Lampion:
www.facebook.com/divadlolampion.

Odpovědi posílejte na e-mail [email protected] do 12. června 2013 včetně pod heslem "tatínek". Následně druhý den zveřejníme výherce, který od nás dostane rodinnou vstupenky na dané představení.

(počet odpovědí vydělíme třemi a číslo, které nám vyjde bude představovat pořadí e-mailu, který nám došel se správnou odpovědí. Ten vyhrává. Zaokrouhlovat při dělení budeme vždy nahoru. (20/3 = 6,66 tj. 7, vyhrává tedy e-mail došlý 7. v pořadí se správnou odpovědí).

Více informací o Divadle Lampion se můžete dozvědět na webových stránkách www.divadlolampion.cz/index.php.

 

Redakce Kam s dětmi