Soutěžte - Vyhrajte pobyt v Šiklově mlýně | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vyhrajte pobyt v Šiklově mlýně

Westernové městečko Šiklův mlýn je největší přírodní zábavní areál v ČR. Kombinace kvalitního ubytování, zábavy a krásné přírody z něj dělá unikátní ráj pro rodinnou dovolenou s dětmi.

Najdete zde širokou škálu možností ubytování od stanového campu až po tříhvězdičkový hotel. V  nabídce najdete jak individuální pobyty v termínech dle Vašeho výběru, tak i zvýhodněné týdenní pobyty 

V areálu probíhají denně mimo pondělí atraktivní westernová vystoupení, lze si ovšem užít také adrenalinové zábavy ve stylu Military & Off-Road, využít přírodní koupaliště nebo vyjížďky na koních či dostavníkem.
 
My jsme pro Vás spolu se Šiklovým mlýnem připravili soutěž o zajímavé ceny :). A na co se můžete v případě výhry těšit? Na jeden pobyt na 2 noci (termín po dohodě se Šiklovým mlýnem v době letních prázdnin) na hotelu pro čtyřčlennou rodinu. V rámci této výhry vám bude umožněn vstup do areálu Šiklova Mlýna po celou dobu pobytu, dále parkovné a atrakce, které jsou extra placené (tedy například vstup do indiánské vesnice, jízda vláčkem). Hodnota pobytu je 6.000,- Kč. Dále pak na 3 x poukazy v hodnotě 2.000,- Kč na vstup pro čtyřčlennou rodinu do Šiklova mlýna, strašidelného zámku Draxmoor, do Fotoparku Krokodýl a na jízdu  vláčkem.
 
A co pro výhru musíte udělat? Nejdříve, pokud ještě nejste, se registrovat na našem webu. A poté už stačí jen správně odpovědět na následující otázku a mít štěstí. První vylosovaný získává pobyt na 2 noci v hodnotě 6.000,- Kč; další tři vylosovaní poté poukazy na vstupy v hodnotě 2.000,- Kč.

Soutěžní otázka: Nachází se v areálu Šiklova mlýna zoologická zahrada?
A) Ano
B) Ne

 
Nápovědu hledejte v naší upoutávce na akcí: http://bit.ly/131txJ7 .
Své odpovědi posílejte na adresu [email protected]

do 15. června 2013 včetně pod heslem „western“. Následně druhý den vyhlásíme vítěze, kterého zveřejníme na webových stránkách.

(počet odpovědí vydělíme třemi a číslo, které nám vyjde bude představovat pořadí e-mailu, který nám došel se správnou odpovědí. Ten vyhrává. Zaokrouhlovat při dělení budeme vždy nahoru. (20/3 = 6,66 tj. 7, vyhrává tedy e-mail došlý 7. v pořadí se správnou odpovědí).

 ______________________________________________________________________________________________

Vítězem soutěže a pobyt na 2 noci v Šiklově mlýně získává: Michaela Hanžlová, Hradec Králové. Poukazy na vstup do Šiklova mlýna poté získávají: Jiří Rajnošek, Lipník nad Bečvou; Jana Vejvodová, Mělník; Gabriela Kozubíková, Zvoleněves. Všem výhercům blahopřejeme!