Soutěžte - Soutěžte o 2 x rodinné vstupné na představení Žardini od Sacra C | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Soutěžte o 2 x rodinné vstupné na představení Žardini od Sacra C

Strašnické divadlo pořádá ve dnech 13. - 17.června Festival StrašNICE. V médiích se o něm píše jako o nejkrásnějším strašnickém divadelním festivalu. My Vám nyní nabízíme možnost získat 2 x rodinné vstupné (tj. 2 x 4 vstupenky) na představení Žardini od Sacra Circusu, které se koná 16.6.2013 od 17:00.

Manéž je to pravé místo, kde se může každý stát artistou…Být žonglérem, silákem, tanečnicí na tyči, klaunem, nebo jiným artistou je možné, když podáte ruku zvláštním bytostem, které nepotkáte nikde  jinde než v Kouzelné zahradě Cirkusu Žardini.
Jsou zábavní, tajemní, živí, vynalézaví, upřímní. Mají rádi děti a cirkus… a hlavně děti v Cirkuse.

Soutěžní otázka zní: V jaké ulici sídli Strašnické divadlo na Praze 10?

a) Solidarity

b) Strašnické

c) Divadelní

Nápovědu hledejte zde: www.strasnickedivadlo.cz/.

Své odpovědi zasílejte do 8.června 2013 včetně na e-mailovou adresu [email protected] pod heslem "strašnice". Následně druhý den vylosujeme dva výherce, kteří od nás získají rodinná vstupné.

(počet odpovědí vydělíme třemi a číslo, které nám vyjde bude představovat pořadí e-mailu, který nám došel se správnou odpovědí. Ten vyhrává. Zaokrouhlovat při dělení budeme vždy nahoru. (20/3 = 6,66 tj. 7, vyhrává tedy e-mail došlý 7. v pořadí se správnou odpovědí).

Redakce Kam s dětmi