Soutěžte - Vyhrajte volné vstupy na kurzy kreativního malování | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vyhrajte volné vstupy na kurzy kreativního malování

Spolu s Ateliérem Kreativního malování jsme pro Vás připravili soutěž o 3 volné vstupy na dvě lekce kreativního malování.

V případě výhry budete moci vyzkoušet originální kurzy v Ateliéru Kreativní malování, kde se malování stává hrou a nevšedním zážitkem. Zkušení lektoři Vás naučí používat výtvarný materiál zcela netradičními způsoby, které pomohou k rozvoji Vaší ratolesti. Prostřednictvím speciálních technik a postupů při malování budete moci rozvíjet i komunikační dovednosti, schopnost určování a dosahování cílů a řadu dalších sociálních dovedností potřebných pro každodenní život. Přijděte tak malování na chuť jako nikdy předtím.

Soutěžní otázka zní: V jaké části Prahy se nachází Aleliér Kreativního malování?

a) v Karlíně

b) na Žižkově

c) v Libni

Své odpovědi zasílejte na adresu [email protected] do 31.května 2013 včetně pod heslem "malování".  Druhý den vybereme tři výherce, kteří od nás získají voucher na dvě dvouhodinové lekce Ateliéru Kreativního malování.

Nápovědu hledejte na webových stránkách: www.kreativni-malovani.cz/.

(Počet správných odpovědí vydělíme třemi a pak budeme dopočítávat  - např. 300 správných odpovědí (300/3 = 100, v uvedeném případě vyhrává  každá 100. správná odpověď). V rámci férovosti může každý soutěžit jen jednou, tedy poslat pouze jeden soutěžní e-mail (z jedné IP adresy). Tak budou mít všichni stejnou šanci na výhru.)

Redakce Kam s dětmi

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Výherci jsou: Pavlína Pálfiová, Brandýs nad Labem; Eva Gerlachová; Dana Veselá. Gratulujeme!