Soutěžte - Vyhrajte rodinnou vstupenku do Wellness Horal ve Velkých Karlovi | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Wellness Horal ve Velkých Karlovi

Pokud se chystáte na jarní výlet nebo letní dovolenou na východ Moravy, do Beskyd, zpříjemněte si je koupáním ve valašském „moři“. Navštivte termální bazény Wellness Horal v Resortu Valachy ve Velkých Karlovicích a užijte si koupání ve slané vodě vyhřívané na příjemných 36°C.

Získejte v naší soutěži jednu z pěti rodinných vstupenek a dopřejte si vodní radovánky zdarma!
Rodinná vstupenka je pro 2 dospělé a až 3 děti, opravňuje ke vstupu do termálních bazénů Wellness Horal na 2 hodiny. Platí do 30. 9., takže ji můžete využít i v průběhu prázdnin.
Stačí správně odpovědět na otázku níže a být členem klubu Kam s dětmi (k tomu vám postačí registrace na našem webu). Soutěžní otázka zní:  Jak dlouhý je plavecký bazén ve Wellness Horal? 
 
Nápovědu najdete zde.
 
Své odpovědi zasílejte na e-mail [email protected] pod označením "horal" do 20. května 2013. Následně druhý den vybereme 5 výherců, které zveřejníme na webových stránkách a Facebooku. / (Počet správných odpovědí vydělíme třemi a pak budeme dopočítávat  - např. 300 správných odpovědí ( 300/3 = 100, v uvedeném případě vyhrává každá 100. správná odpověď). V rámci férovosti může každý soutěžit jen jednou, tedy poslat pouze jeden soutěžní e-mail (z jedné IP adresy). Tak budou mít všichni stejnou šanci na výhru. 
 
Relaxační centrum Wellness Horal je součástí oblíbeného wellness hotelu Horal Velké Karlovice. Patří k nejvyhledávanějším na Moravě díky neobvyklému konceptu, příjemné atmosféře i bohaté nabídce služeb. Náš tip: Hoteloví hosté mají do bazénů volný vstup. Využijte třeba zvýhodněný pobyt Letní dovolená v Beskydech, který zahrnuje ubytování dětí do 12 let zdarma, ale i masáž, kosmetiku, vstup do lanového parku a další bonusy. Pro veřejnost je připravena škála zvýhodněných vstupenek.
 
Wellness Horal se skládá ze tří částí.
Návštěvníkům všeho věku jsou denně od 7 do 22 hodin přístupné termální bazény s dětským bazénkem, zábavně relaxačním bazénem s divokou řekou, jeskyní, hydromasážními lavicemi, tryskami a dalšími vodními atrakcemi a 20 metrů dlouhým plaveckým bazénem. Jsou plněny vodou z vlastního vrtu z hloubky 100 metrů, která se vzhledem k vysoké kvalitě chemicky neupravuje, pouze vyhřívá – plavecká část na 29°C a relaxační na 36°C. Voda obsahuje minerální látky s příznivými účinky na kůži. Blahodárný vliv ještě násobí použití soli.
Přímo nad bazény v prosklené místnosti je k dispozici klimatizované kardio fitness vybavené špičkovými přístroji Panatta pro posilování i kardio trénink.
K bazénům přiléhá saunový svět se saunami, párou, tepidariem, vnitřním i venkovním whirlpoolem a nabídkou saunových rituálů a exotických masáží s rodilými Thajkami a Srí Lančany. Kvůli zachování klidové zóny sem mají přes den vstup jen hosté nad 14 let. Rodinám s dětmi je ale vyhrazen čas denně od 8 do 10 hodin v rámci dětského saunování. Malí hosté, kteří podstoupí dětský saunový rituál, si domů odvezou diplom.
 
Po návštěvě Wellness Horal se můžete občerstvit v nekuřácké restauraci hotelu Horal, která nabízí výborné krajové speciality i dětské pokrmy. Čekání na jídlo zpříjemní dětský koutek či bowling. V hotelu také o víkendech funguje hlídání dětí s animačními programy.
 

Více na www.wellnesshoral.cz