Soutěžte - Velká vánoční soutěž o pobyt pro celou rodinu v malebném prostře | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Velká vánoční soutěž o pobyt pro celou rodinu v malebném prostře

Velká vánoční soutěž o pobyt pro celou rodinu v malebném prostředí Pálavy 

Tentokrát vás v naší soutěži zveme do malebného prostředí Pálavy, kde si můžete užít krásné rodinné výlety...

Hotel Pavlov leží v malebném prostředí oblasti Pálavy ve stejnojmenné vinařské obci Pavlov na úpatí Děvína (zřícenina Hradu Děvičky) v blízkosti vodní nádrže Nové Mlýny. Nedaleko se nachází městská památková rezervace Mikulov (Zámek Mikulov, Ditrichštějnská hrobka, Kostnice, židovská čtvrť, hřbitov a synagoga, jeskyně Turold, Svatý kopeček, Kozí Hrádek) a Lednicko valtický areál památka světového dědictví UNESCO (Salety, Státní zámek Lednice, Zámek Valtice). Hotel Pavlov je ideální místo pro vaši aktivní rodinnou dovolenou i dokonalou relaxaci - turisticky atraktivní lokalita, četné cyklostezky, možnost rybaření, jachtingu, surfingu i kiteování. 
 
Navštivte nepřeberné množství rodinných sklepů a vinařství, zažijte atmosféru pravé domácí zabijačky, ochutnejte domácí pečený pivní chléb nebo buchty, poseďte u cimbálu a nenechejte si ujít naši specialitu pečeného krocana s mandlovou nádivkou krájeného přímo před hosty. Připravujeme především tradiční moravskou kuchyni a jistě si vyberete i z široké nabídky vín místních vinařů. 

V Hotelu Pavlov naleznete přátelské prostředí pro oslavu vašich narozenin, výročí, promoce. Vítanými návštěvníky jsou rodinky s dětmi, pro které máme připraven dětský koutek vybavený stavebnicemi Lego i spoustou dalších hraček.
Součástí hotelu je vlastní prostorné parkoviště na pozemku hotelu.
 
Můžete se těšit na rodinný přístup a usměvavý personál…
Náš hotel pořádá různorodé akce, kam patří akce pro rodiče s dětmi a cyklo závody, závody dračích lodí a to jak na amatérské, tak i na profesionální úrovni. Přichystané ale máme i ochutnávky vín, vinařské stezky a nechybí ani svatomartinská husa. Více najdete zde.


Vaše výhra v naší velké vánoční soutěži:
soutěžíme o pobyt pro rodinu s jedním až čtyřmi ratolestmi, na víkend od pátku do neděle (tj. na dvě noci) s bohatou snídaní bufetového typu. 

Výherní poukázku lze uplatnit od ledna 2013 do konce června 2013* 
*Nelze uplatnit na akční víkendy, více zdea na Velikonoce.

 
 
 
 
Jak soutěžit:
1. Pokud jste tak ještě dosud neučinili, zaregistrujte se v naší sekci REGISTRACE.
2. Pošlete nám na emailovou adresu: [email protected] odpověď na soutěžní otázku a splňte drobný úkol:
Soutěžní otázka
Kam je naplánován novoroční výšlap v rámci Silvestrovského programu 2012 Hotelu Pavlov pro rodiny s dětmi?
Malá nápověda, pro odpověď se můžete vydat na www.hotelpavlov.cz nebo ji najdete také zde.

Soutěžní úkol
Připojete vánoční foto z vašeho rodinného alba s vaším doprovodným komentářem (vaše ratolest u stromečku, stromeček, sáňkování, cukroví, vánoční výzdoba, meze se nekladou, hledáme vánoční atmosféru)

3. Do předmětu emailu uveďte heslo "Pavlov"
4. Soutěžit můžete do 13.12.2012 a tak pod stromečkem už budete vědět, jestli jste šťastnou rodinou právě vy a máte tak krásný vánoční dárek pro své ratolesti! Vítěze vyberou naše maminky z redakční rady. Jsme zvědavé na vaše "likes" na našem facebooku ;) ale vítěze vybíráme my :)
 
* Zasláním soutěžní fotografie na uvedenou emailovou adresu nám dáváte souhlas k jejímu zveřejnění na našich webových stránkách a na www.facebook.com/kamsdetmi 

Těšíme se na vaše emaily ;) Výherce budeme kontaktovat emailem a vyhlásíme také na našem facebooku.

Vaše redakce a Hotel Pavlov
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Soutěž byla ukončena! 

GRATULUJEME! Rodinný pobyt vyhrává rodina Šárky Jelínkové.

Krásné Vánoce

Redakce
 
Fotky z Hotelu Pavlov