Soutěžte - Volné vstupenky na For Toys & Babies | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Volné vstupenky na For Toys & Babies

Náš portál se stal mediálním partnerem veletrhů For Toys a For Babies, které se konají v pražských Letňanech ve dnech 27.-30.9. a jsme moc rádi, že vám díky tomu můžeme nabídnout volné vstupenky. Předpokládáme, že i tentokrát bude o vstupenky velký zájem, a proto jsme pro každého zájemce připravili malý úkol.

 
Vstupenek máme k dispozici 200ks, takže se snad dostane na většinu z vás.
A co pro to, abyste získali vstupenky, udělat?
 
Samozřejmě (jako u každé naší soutěže) je potřebné být u nás zaregistrovaná/ý a dalším krokem je přinést na náš facebook minimálně jednoho nového fanouška. Může to být manžel, kamarádka, kolegyně, prostě kdokoli, kdo u nás fanouškem ještě není. Pokud máte zájem o dvě vstupenky na veletrh, stačí přinést jednoho nového fanouška. Chcete-li jít ve třech, pak budeme rádi za dva nové fanoušky. A pokud snad chcete vzít na veletrh i tchýni (tedy žádáte 4 vstupenky), potom nám na facebook přispějte třemi novými fanoušky(-: Právě čtyři vstupenky je maximální počet na jednoho soutěžícího.
 
Věříme, že to pro vás nebude žádný problém a že i díky vám se nám naše facebooková stránka rozroste o nové čtenáře a příznivce. 
 
Jméno nového fanouška/nových fanoušků, resp. jejich facebookovou přezdívku nám spolu s vaším jménem pak odešlete e-mailem na [email protected] (předmět Veletrh) a je to.
 
Obratem budeme zasílat pokyny k vyzvednutí vstupenek.
 
Soutěž bude ukončena vyčerpáním vstupenek, resp. 25.9.2012.
 
 
Hodně štěstí
Redakce