Soutěžte - Vyhrajte permanentku programu FITMAMI | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vyhrajte permanentku programu FITMAMI

Je tu další soutěž se seriálem Podnikavá máma! Nedávno  jsme vám představili maminku Pavlu Maříkovou, která spojila svého koníčka s podnikáním a založila program FITMAMI. Její příběh si můžete přečíst zde.  

Největším přáním podnikavé maminky Pavly co se FITMAMI týče je, aby se program dostal do co nejvíce měst a možnost cvičit společně s dětmi, na čerstvém vzduchu měla jednou každá maminka. I proto chce program představit i vám a do soutěže věnovala 3 permanentky na 10 lekcí. FITMAMI funguje již v několik městech České republiky, a tak soutěžit nemusí pouze maminky z Prahy!
 
A jak soutěžit? 
 
Samozřejmě je potřebné být u nás zaregistrovaná/ý a dalším krokem je odeslat na e-mail na [email protected] (předmět FITMAMI)  se správnou odpovědí na otázku: 
 
Ve kterém roce byl založen program FITMAMI?
 
Správnou odpověď, kterou najdete na www.fitmami.cz, posílejte do 20.6. do 10. hodiny dopolední a následně vybereme výherce! K odpovědi připište doručovací adresu pro zaslání permanentky a město, ve kterém byste se cvičení chtěly zúčastnit.
Každý se může soutěže zúčastnit pouze jednou. Stejní soutěžící, kteří posílají odpovědi z různých e-mailů, budou diskvalifikováni. 
 


Na permanentky FITMAMI se mohou těšit: 

Tereza Rožnovská
Gabriela Kozubíková
Markéta Kokošková
 
Moc gratulujeme! Vyherkyně budou v následujících dnech kontaktovány Pavlou Maříkovou.
 
Redakce