Muzeum za 50,- | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Muzeum za 50,-

Foto: zamek Žďár

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Jako povánoční dárek jsme si pro vás připravili snížené vstupné do Muzea nové generace. Víme, že není jednoduché naplno si užít všechny exponáty muzea během jediné návštěvy. Zvýhodněné vstupné za 50,- je určeno našim dlouholetým fanouškům, ale i těm, kteří chtějí zahájit nový rok kulturním zážitkem. Stačí předložit účtenku z ledna 2022 v jakékoliv výši z naší spřízněné Rybárny Kinský nebo Obchodního domu Kinský. Obě prodejny najdete 2 minuty autem od zámeckého areálu (mapa zde). MUZEUM NOVÉ GENERACE – pár důvodů k návštěvě… jedno z nejkreativnějších muzeí ve střední Evropě certifikát Ověřeno rodiči držitel 2. místa v kategorii Nejlepší muzea v ČR cestovatelského portálu TripAdvisor interaktivní exponáty, vizuální efekty zachycuje téměř 800letý příběh žďárského zámku Muzeum nové generace Zámek Žďár OTEVÍRACÍ DOBA otevřeno od 15. 1. 2022 út – ne: 9 – 17 h VSTUPNÉ 50 Kč (platí od 15. – 30. 1. pro děti i dospělé) při předložení účtenky z OD Kinský nebo Rybárny Kinský (platí od 15.1.2022 - 31.01.2022) Cena od 1.2.2022: 160 Kč (dospělý), 110 Kč (zvýhodněné vstupné)

> Otevírací doba

9:00 - 17:00

> Kontakt

Kraj: Vysočina
Město: Žďár nad Sázavou
Ulice: Zámek 8/8
Telefon: +420 602 565 309
E-mail: [email protected]

> Komentáře