Poděbradský triatlon 2022 | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Poděbradský triatlon 2022

Foto: Sabina Tláskalová

> Termín

22.5.2022

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Poděbradský triatlon je otevřený závod a závod série Středočeského poháru mládeže s 30ti letou tradicí. Tratě - Plavecká část: Plavání bude probíhat na Jezeře, s točením kolem bójí ve směru hodinových ručiček, tedy vpravo. - Cyklistická část: Cyklistická část žákovských kat. – pouze horské kolo! Rovina z větší části po asfaltových cestách a cyklostezkách a z části, asi 1/4, terénem. 4 km ve dvou a 6 km ve třech okruzích. Cyklistická část hlavního závodu: Po nasednutí v bráně Jezera se závodníci po místní komunikaci dostanou na cyklostezku, po které dojedou cca po 1200 m do Poděbrad – Přední Lhoty. Zde nejdříve odbočením vlevo a následně vpravo vyjedou na silnici č. 38, směr Mladá Boleslav, po které dojedou na kruhový objezd v Nymburce. Odsud absolvují 5,5 km dlouhý okruh ve tvaru brýlí: Nejdříve dvojím odbočením vpravo směr Bobnice, zde opět vpravo směr Nymburk a okrajem průmyslové zóny opět 2x vpravo zpět na kruhový objezd, kde se pokračuje směr Kolín, tedy stejnou silnicí a cyklostezkou v protisměru první části tratě až do cíle. Další pokyny v informacích na konci propozic! - Běžecká část: Žákovské kategorie mají veden běh v areálu Jezera na 800m dlouhém okruhu, většinou s travnatým podkladem. Hlavní závod ve dvou okruzích po zpevněné cestě (panely, asfalt) podél Labe. Žactvo 8-11 Ml. a st. žáci Hlavní závod Plavání (m) 75 250 700 Kolo (km) 4 6 30 Běh (km) 0,8 1,6 7

> Otevírací doba

08:00-17:00

> Kontakt

Kraj: Středočeský kraj
Město: Poděbrady
Ulice: Pražská 50
Telefon: 607877791
E-mail: [email protected]

> Komentáře