Vánoční ulička | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vánoční ulička

> Termín

28.11.2021

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Zimní kino od 13:00–17:00 / Jiráskovo náměstí Zveme Vás na sváteční chvíle se známými postavičkami z večerníčků, pohádek i krátkých filmů. Program je pro rodiny s dětmi i pro dospělé. Řemeslný jarmark od 13:00–19:00 / Jiráskovo náměstí U jarmarečních stánků budete moci zakoupit pěkné dárky, keramiku, jmelíčko a občerstvit se. Přijďte zažít město jinak na kostelecké sousedské slavnosti. Těšit se můžete na tradiční pečení trdelníků se skauty. Světové vánoce Klienti Pobytového střediska Kostelec nad Orlicí si Vás dovolují pozvat na ochutnávku svého tradičního cukroví. Dětské dílny od 13:00-16:00 / Klub seniorů Pohoda Dětské dílny pod vedením lektorů z Domu dětí a mládeže Kamarád Kostelec nad Orlicí. Otevřený dvůr / Zahrádkářský dvůr od 11:00–16:00 / prostor moštárny domu Pod branou Kostelečtí zahrádkáři srdečně zvou veřejnost na občerstvení, které bude připraveno v prostoru dvora areálu moštárny Pod branou. V nabídce bude grilované kuře, dobroty z udírny, horký mošt pro děti i dospělé, svařené víno, káva, čaj, popř. jiné nápoje dle nabídky a poptávky. Bude možno zakoupit i orig. balení kosteleckého moštu. Přijďte si pochutnat v příjemném prostředí a užít si plně začátek Adventu. 3. Charitativní koncert s Dashou a Pajky Pajk od 17:00 / chrám sv. Jiří Charitativní koncert se uskuteční v chrámu sv. Jiří. Vystoupí zpěvačka Dasha s Pajky Pajk a Sbor ZUŠ F. I. Tůmy Kostelec nad Orlicí. Večerem bude provázet herečka Klicperova divadla Hradec Králové paní Lenka Loubalová-Peřinová. Koncert je věnován Nadačnímu fondu SPOLU NA DRAKA. Koncert bude též promítán na velkoplošnou LED projekci v Jiráskově parku. Vstup na tuto akci bude zcela zdarma a výtěžek ze sbírkových kasiček bude věnován výše uvedené nadaci. Roztáhnete svá křídla v Kostelci 13:00 / Jiráskovo náměstí – Zpívající andělé na chůdách a děti z MŠ Mánesova. 16:30 / Jiráskovo náměstí – Zpívající andělé na chůdách a děti z MŠ Mánesova. 18:00 / průvod od chrámu sv. Jiří na Palackého náměstí – Andělský zvonkový průvod. Vítáni jsou andílci, i v převlečení. Rozsvícení vánočního stromu od 18:30 / Palackého náměstí

> Otevírací doba

11:00 - 19:00

> Kontakt

Kraj: Královéhradecký kraj
Město: Kostelec nad Orlicí
Ulice: Palackého náměstí

> Komentáře