Outlet Arena Moravia zve na poslední letošní Superstředu | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Outlet Arena Moravia zve na poslední letošní Superstředu

> Termín

22.09.2021

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Už tuto středu, 22. září, se můžou zákazníci outletu vybavit trendy outletovým oblečením do podzimních plískanic s výhodnou dodatečnou slevou. Je tady poslední Superstředa v tomto roce. Během ní přibude k již garantované slevě 30 % u více než třech desítek značek ještě dodatečná sleva či množstevní akce. Zákazníci se tak mohou těšit ve většině zdejších obchodů na slevy navíc na celý či vybraný sortiment, množstevní slevy a mnoho dalšího. Jak již bývá během Superstřed zvykem, zapojené obchody a zboží na stojanech je přehledně označeno nálepkou Superstředa, takže je lze snadno rozpoznat. Patří mezi ně například oblíbené značky Adidas, Alpine Pro, Calzedonia, Fade (s žádanými značkami Calvin Klein a Guess), Fann Parfumerie, Klenoty Aurum, Sam 73 nebo s.Oliver a další… Vedle stylového oblečení a sezónního zboží se této Superstředy zapojily také obchody, které pomohou zákazníkům chystat dárky k blížícím se Vánocům. Ať v podobě krásného šperku, pánských hodinek nebo třeba luxusního parfému za výhodnou cenu… Během zářijové Superstředy si zákazníci outletu mohou i toto zboží nakoupit tak výhodně, jak je to jen možné.

> Otevírací doba

10:00–20:00

> Kontakt

Kraj: Moravskoslezský kraj
Město: Ostrava
Ulice: Hlučínská 1170
Telefon: 552 309 812
E-mail: [email protected]

> Komentáře