Svatováclavské slavnosti na Zámku Svijany | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Svatováclavské slavnosti na Zámku Svijany

> Termín

28.9.2021

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Svatý Václav, patron českých zemí i lahodného zlatavého moku, přijede již popáté na Zámek Svijany, a to přesně v den oslav svých jmenin, tedy v úterý 28. září. Po celý den na vás čeká bohatý dobový program, na nádvoří zámku vystoupí kejklíři, šermíři, těšit se můžete na přehlídku pivních šatů a mnoho dalšího. Celou akci pak zakončí koncert liberecké kapely Přehmat. Akce trvá po celý den, od 10 do 20 hodin. Co vás na Svatováclavských slavnostech čeká? příjezd svatého Václava na koni limitovaná várka pivního speciálu DUX slavnostní naražení sudu škola čepování a pivní soutěže tradiční jarmark s ukázkami řemesel a dílničkami dobová hudba šermířská a kejklířská vystoupení módní přehlídka pivních šatů projížďky historickým kočárem areálem pivovaru projížďky na ponících, dobová střelnice a kolotoč, lukostřelba pečení vlastního chleba v dobové peci koncert kapely Přehmat Prohlídka Pivovaru Svijany V rámci slavností máte opět jedinečnou příležitost nahlédnout do tradiční výroby svijanského piva a vydat se na prohlídku za zvýhodněných 50 Kč. Dále jsme pro vás připravili od 14.30 hodin i speciální prohlídku pivovaru se sládkem Petrem Menšíkem. Vstupné na Svatováclavské slavnosti Dospělí: 100 Kč Děti do 140 cm, důchodci: 50 Kč Děti do 3 let: zdarma ZTP/P : zdarma Doprovod ZTP/P: 50 Kč vstupenka zahrnuje vstup na zámek a vstup na večerní koncert kapely Přehmat

> Otevírací doba

10:00 - 20:00

> Kontakt

Kraj: Liberecký kraj
Město: Svijany
Ulice: Zámek Svijany

> Komentáře