Naučná stezka Mionší | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Naučná stezka Mionší

> Otevřeno

červen, červenec, srpen, září

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Naučná stezka Mionší vede okrajovými partiemi pralesa Mionší a není nijak značená. Tento skvost beskydské přírody, patří mezi nejzachovalejší lesní komplexy v moravské části Západních Karpat. Proto je, jistě po právu, přísně chráněn jako národní přírodní rezervace a veřejností označován jako „prales“. Vstup veřejnosti je omezen na letní měsíce a je umožněn pouze s průvodcem, který sdělí informace o vzácných obyvatelích tohoto legendárního beskydského „pralesa“. PŘÍSTUPNOST Naučná stezka je přístupná od 1.června do 15.září. Průvodci jsou připraveni každou sobotu a neděli v 9.30 a 13.00 hod., po předchozí domluvě i úterý a čtvrtek v 9:30 hod. PROHLÍDKA Délka prohlídky : 3-4 hodiny, 7km Maximální počet účastníků je 25 osob, minimálně 10 osob. Rezervace průvodce na tel. 734 670 950. Návštěvníkům doporučujeme turistickou uzavřenou obuv do terénu (i za mokra). CENÍK Plné vstupné 60 Kč/os. Snížené vstupné 30 Kč/os. (děti, důchodci) Úhrada na začátku prohlídky.

> Otevírací doba

09:30
13:30

> Kontakt

Kraj: Moravskoslezský kraj
Město: Dolní Lomná

> Komentáře