Pojedeme k vodě - workshopy pro děti | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Pojedeme k vodě - workshopy pro děti

Foto: Pixabay - obrázek zdarma

> Termín

16.06.2021

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9

> Popis

Dílničky pro děti ve venkovním dovře KC „12“ – Praha 4, Pertoldova 10 Letními workshopy Vás provedou lektorky z našich kurzů. Budeme mít 3 venkovní stanoviště s dílničkami, kde si děti vytvoří několik výrobků a zasoutěží v duchu léta a vody. Vhodné pro děti 3-10 let. U vstupu dostane každý účastník kartičku, u jednotlivých stanovišť bude sbírat razítka a na konci obdrží odměnu. Vstupné: 60 Kč za dítě (za všechny dílny vč. materiálu). Přijít můžete kdykoliv v průběhu, bez rezervace. Další informace: www.kc12.cz, [email protected] 1. stanoviště: PIRÁTI - dílna Lektorka: Šárka Ivana Hrubešová Přijďte si vyrobit pirátské vybavení! Co by byl pirát, nebo pirátka bez pořádné šavle, klobouku a pásky přes oko? Jen člověk v pruhovaném triku. Srdečně zveme děti na výrobu celé masky. Papouška sedícího na rameni nebo na ruce zhotovíme také. 2. stanoviště: NEJRYCHLEJŠÍ LOĎ - dílna a soutěž Lektorka: Beáta Rosnerová Budeme si vyrábět lodičky a vor z kůry, papíru nebo z klacíků, vztyčíme na nich vlajkový stožár z papíru nebo látky. Až budou lodě hotové uspořádáme závod na širém moři. Pomocí brček budeme foukat lodičky po vodě. Budeme se těšit na malé i velké konstruktéry lodí a pěkně si spolu všichni užijeme téměř letní odpoledne. 3. stanoviště: ČTYŘLÍSTEK U VODY - dílna Lektorka: Renáta Němečková Čtyřlístek jede k vodě, pojeďte s ním taky! Zveme vás na dílnu věnovanou postavičkám ze známého komiksového časopisu Čtyřlístek. Přijďte si zahrát na tvůrce komiksu. Vyzkoušíte si vybarvování obrázků od autora Čtyřlístku Jaroslava Němečka. Nebo si vytvoříte svůj příběh. Můžete si také vyzkoušet otextovat krátké stripy se Čtyřlístkem. Těší se na Vás Fifinka, Myšpulín, Bobík a Pinďa

> Otevírací doba

16:00 - 18:30

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 4
Ulice: Pertoldova 3346/10, Praha 4 - Modřany
Telefon: 778482786
E-mail: [email protected]

> Komentáře