Dům přírody Litovelského Pomoraví | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Dům přírody Litovelského Pomoraví

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

5  (1x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Navštivte unikátní galerii v přírodě v Horce nad Moravou. Stavby a instalace slouží jako místa setkání s přírodou i s dalšími lidmi a jsou otevřené pro vaše prožitky. Místa v galerii navrhli známí čeští výtvarníci jako František Skála a Miloš Šejn. Přírodní galerie je přirozená vstupní brána do přírody Litovelského Pomoraví. -> Projděte si galerii v přírodě jen tak sami nebo se zastavte na informačním centru pro klíče od Rajské zahrady a Sluneční hory. -> Odhalte tajemství galerie v přírodě v jedné z pátracích her. -> Vybaveni badatelskou taškou se vydejte na průzkum života v okolí. -> Přjďte na některou z akcí pro rodiče s dětmi nebo besedu -> Objednejte si komentovanou prohlídku nebo dokonce celodenní výlet. Vydejte se na výlet do Litovelského Pomoraví do krajiny lužních lesů, bílých sněženek, medvědích česneků a temných, bahnem vonících říčních vod řeky Moravy. Vítejte v labyrintu koryt, propojených říčními rameny a tůněmi, ve kterých žijí skutečné zvířecí zvláštnosti podobající se prvohorním trilobitům. Doprovází je pestrobarevný svět vodních rostlin, křičících vodních ptáků, sov a bobřích kolonistů. Vítejte v říční krajině, ze které vystupuje vápencový vrch Třesín, v jehož nitru se skrývají Mladečské jeskyně s největší hadí jeskyní v Evropě.

> Otevírací doba

duben–září:
pracovní dny 9–17 hodin
víkendy a svátky 9–17 hodin (červen–srpen 9–18 hodin)

říjen–březen: pracovní dny 10–15 hodin

> Kontakt

Kraj: Olomoucký kraj

> Komentáře