Výlety s tajenkou - Do archeoskanzenu, Velehradu a za poklady Starého Města | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Výlety s tajenkou - Do archeoskanzenu, Velehradu a za poklady Starého Města

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Milí cestovatelé, zveme vás na nejvýznamnější poutní místo u nás – do moravského Velehradu. Projdeme si starou baziliku i místa, kde kázali Cyril s Metodějem, ale pro děti asi nejzajímavějším místem bude archeoskanzen s živými zvířaty a stavabami z dob Velkomoravské říše a Živá voda Modrá – zajímavá přírodní expozice, kterou najdete hned vedle. Jen pár kilometrů od Velehradu je Staré Město, kde byla pořízena většina nejvýznamnějších místních vykopávek. Nejdůležitější je ovšem to, že zde najdete Památník Velké Moravy, který byl vybudovaný nad základy první objevené kamenné prokazatelné velkomoravské stavby na našem území – kostela „Na Valách“. Výlet je to krátký, trasa je ovšem nabita informacemi a tajenku vyluštíte, i když nepůjdete ani do jednoho z placených míst.

> Otevírací doba

po celý rok neomezeně

> Kontakt

Kraj: Zlínský kraj
Město: Velehrad
Ulice: více míst

> Komentáře