Stopovačka v areálu DEPO2015 | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Stopovačka v areálu DEPO2015

Foto: Michal Poustka

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

Přeneste se v čase o 152 let zpět, vydejte se po stopách historie industriálního areálu DEPO2015 a najděte STROJ ČASU! Ale pozor, nebude to jen tak! Během této mise vás čeká mnoho záludných úkolů, které musíte vyluštit, abyste získali tajný kód ke stroji času, jenž vás vezme zpět do současnosti. Představujeme vám industriální stezku, která je díky ilustrované podobě a herním prvkům stopovací hry, ideální pro rodiny s dětmi. Všem milovníkům historie i dobrodružství bude k cestě časem stačit pouze mapka s tužkou, které si mohou vzít ze zásobníku hned na startu, a chytrý telefon, jímž lze skenovat QR kódy a přehrát tak krátká videa o daném místě. Průvodcem ve videích je vždy nějaká historická osobnost, která s danou lokalitou úzce souvisí. Po cestě čeká návštěvníky několik stanovišť s úkoly, které je potřeba vyřešit. S jejich nalezením jim pomůže mapka areálu. Ta zároveň slouží jako pracovní list k zapisování odpovědí k vyluštění tajného kódu. Tak hurá do toho, přijďte zažít venkovní dobrodružství do DEPO2015. Úspěšné cestovatele v čase nemine po správném vyluštění hádanek a nastartování stroje času audiovizuální odměna. Celá industriální stezka se odehrává ve venkovních prostorách areálu DEPO2015 a je tedy přístupná denně a zdarma, a to i v době vládou nařízených opatření. Více informací získáte zde: https://www.depo2015.cz/industrialni-stezka-ag131/industrialni-stezka-v-depo2015-a3414 Foto: Michal Poustka

> Otevírací doba

každý den

> Kontakt

Kraj: Plzeňský kraj
Město: Plzeň
Ulice: Presslova 14
Telefon: 702124820
E-mail: [email protected]

> Komentáře