Degustace čokolády | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Degustace čokolády

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Historie čokolády sahá až do roku 1000 př.n.l., kdy národy Mayů a Aztéků jako první objevily kouzlo kakaových bobů. Až do 19. století, kdy se začaly vyrábět první tabulky čokolády, se konzumovala pouze v tekutém stavu. Dnes je čokoláda dostupná každému, ale jen málokdo ochutnal opravdu prvotřídní kvalitu. Proto nalaďte chuťové pohárky, čeká na vás spousta vzorků nejkvalitnějších světových značek čokolády, žádné přebytečné cukry, tuky, ani dochucovadla. A nemusíte se bát, degustací kvalitní čokolády na váze nepřiberete. ;) Ochutnávka 12 vzorků nejkvalitnějších a nejuznávanějších světových značek (francouzské, švýcarské, italské a britské čokolády), jako např. Michel Cluizel, Francois Pralus, Bonnat, Valrhona, Amedei, Rococo atd. Nebudou chybět ani netradiční příchutě, vysokoprocentní mléčné čokolády, fair trade a bio čokolády ale i ochutnávka praženého kakaového bobu. Degustace probíhá ve skupině max. 14-16 osob. Na jejím konci si budete moci zakoupit ochutnávané čokolády přímo na místě.

> Otevírací doba

celoročně (v předem vypsaných termínech - převážně všední dny a soboty večer)

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha-Dejvice
Ulice: Thákurova 3

> Komentáře