Městská knihovna Jevíčko | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Městská knihovna Jevíčko

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Půjčování knih a časopisů V naší knihovně je pro vás připraveno 30 907 svazků knih a 30 druhů časopisů. Velký výběr románů, povídek, sci-fi, fantasy, básní, pověstí, pohádek a říkanek pro všechny věkové kategorie. Najdete u nás knihy pro vaše koníčky ať už je to historie, zahrada, květiny, chov zvířat, kuchařské recepty. Přehled o fondu knihovny najdete v on-line katalogu knihovny. Doporučujeme také půjčování e-knih z našeho katalogu - návod jak na to. Pokud potřebujete poradit kontaktujte nás na emailu [email protected]. , nebo osobně. Rádi vám poradíme. Regionální literatura Městská knihovna v Jevíčku má ve svém fondu rukopisy, které knihovně daroval pan František Plech. Jsou to výbory z kronik města, farských kronik v regionu, starých německých knih, článků v časopisech. Najdete v nich zajímavé informace z historie regionu, které si můžete prostudovat ve studovně knihovny. Ve vázaném fondu knihovny jsou také knihy spisovatelů jevíčského regionu. Najdete je v on-line katalogu . Do řádku Téma: zadejte klíčové slovo regionální literatura. Část knih je on-line dostupných. I nadále budem pokračovat v digitalizaci v souladu s autorským zákonem.

> Otevírací doba

dle webu

> Kontakt

Kraj: Pardubický kraj
Město: Jevíčko
Ulice: U Zámečku 451
Telefon: 461 325 229
E-mail: [email protected]

> Komentáře