Mateřská škola Záměstí | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Mateřská škola Záměstí

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6

> Popis

Ačkoliv je mateřská škola umístěna v centru města, může se pochlubit velkou, nově zrekonstruovanou zahradou s hezkou zelení a pestrým vybavením pro hry dětí. Vaše ratolesti mohou využít dvě velká pískoviště, altánek s kuchyňkou, herní sestavu se dvěma skluzavkami a hrazdou s houpačkami, velký stan „teepee“, houpadla, dvouhoupačku, tabuli na kreslení křídami, odrážedla pro nejmenší, koloběžky pro předškolní děti nebo hračkárnu se zahradními hračkami. Pro vnitřní vyžití dětí uvnitř budovy slouží vybavení jednotlivých tříd, které odpovídá jejich zaměření. Dostatečný prostor tříd zajišťuje dětem volný pohyb a hračky jsou umístěny tak, aby si je děti mohly samy brát a samy je i ukládat. Třídy jsou také nově zrekonstruované a uzpůsobené věku dětí, kteří třídu navštěvují. Součástí mateřské školy je školní jídelna, která poskytuje dětem pestrou a vyváženou stravu během dne. Je zachována vhodná skladba jídelníčku, dodržovány technologie přípravy pokrmů a nápojů. Je zajištěn dostateční pitný režim v průběhu celého dne dítěte v MŠ. Pro každou třídu jsou k dispozici oddělená hygienická zázemí (toalety, umývárna, sprcha), splňující normy dle daných předpisů. Na úklid používáme ekologický čistící systém k důkladnému čištění s použitím pouze čisté vody bez chemických přípravků. Je hypoalergenní a pro děti zcela bezpečný. Nanomolekuly stříbra zapracované ve vláknech mají výrazné dezinfekční vlastnosti.

> Otevírací doba

6:00 - 16:00

> Kontakt

Kraj: Pardubický kraj
Město: Choceň
Ulice: Záměstí 154
Telefon: 465 471 428
E-mail: [email protected]

> Komentáře