Mateřská škola Stromovka | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Mateřská škola Stromovka

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6

> Popis

Mateřská škola Stromovka je čtyřtřídní mateřská škola s vlastní tělocvičnou, obklopená rozlehlou zahradou. Poloha v sousedství parku, blízká hřiště a sportovní areály, les, řeka, pole - to vše tvoří ideální prostředí pro poznávání světa, sportování a dovádění. Školka ve Stromovce má tradici od roku 1967 (v roce 2017 jsme oslavili 50 let existence:) V roce 2015 v rámci projektu zateplení dostala školka krásný, nový kabátek. Získali jsme i nový prostor, tělocvičnu, kterou využíváme nejenom pro cvičení, ale i pro další aktivity, nejenom pro nás, ale i pro širší veřejnost. Dětem nabízíme kromě standartních aktivit též rozšířenou nabídku aktivit EVVO (environmentální výchovy). Jsme členy celostátního sdružení škol se zájmem o EVVO “Mrkvička”. Dětem nabízíme v odpoledních hodinách angličtinu s externí lektorkou. Využíváme blízkosti sportovišť, v letních měsících navštěvujeme koupaliště, v zimě kluziště. V zimě jezdíme plavat do krytého bazénu ve Vysokém Mýtě, imunitní systém dětí posilujeme návštěvami solné jeskyně. Samozřejmostí jsou návštěvy kulturních akcí (divadla, koncerty, výstavy), pořady s výchovnou tematikou (dopravní výchova, výchova ke zdraví, akce zaměřené na primární prevenci sociálně patologických jevů). Pravidelně s dětmi navštěvujeme Městskou knihovnu, kde si půjčujeme knížky a účastníme se literárních pořadů pro děti. Velký význam přikládáme péči o správnou výslovnost. Kromě pravidelných logopedických chvilek se cíleně věnujeme péči o předškoláčky, kterým nabízíme dvakrát týdně bezplatnou individuální péči našich logopedických asistentek. Předškoláčkům se snažíme maximálně usnadnit přechod na základní školu. Denně mají vyhrazených 20 – 30 minut, kdy je paní učitelky připravují k zápisu. Velmi důležitý je pro nás blízký kontakt s rodiči a rodinami dětí. Proto zveme několikrát ročně rodiče s dětmi na zábavná sportovní odpoledne, či tematická posezení (dílničky), při kterých máme čas posedět, popovídat a ještě si vyrobit krásné věcičky pro radost.

> Otevírací doba

06:00 - 16:00

> Kontakt

Kraj: Pardubický kraj
Město: Choceň
Ulice: Kaštanová 1339
Telefon: 465 471 962
E-mail: [email protected]

> Komentáře