Hotel Kempa v Bukovci | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Hotel Kempa v Bukovci

> Fotogalerie

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Krásný nový wellness hotel v nejvýchodnější části České republiky. Tento hotel nabízí skvělé zázemí - vnitřní bazén, saunu, solnou jeskyni, dětské hřiště a spoustu dalšího. Zároveň je situován v nádherné kopcovité krajině vybízející k cyklotoulkám a pěší turistice v létě. V zimním období návštěvníci hotelu mohou využít slev v okolních lyžařských střediscích jak na české straně, tak i v na straně polské,kde se pořádají i různé animační programy pro děti. Příjemný personál hotelu s ochotou poradí typy na výlety ... TATO INSTITUCE VÁM NABÍZÍ VYBAVENÍ k zapůjčení - dětská vanička, stoličky, nočník dětská postýlka (na pokoji) SLUŽBY cyklostezky kolem hotelu rodinné apartmány pro rodiče a děti úschovna v zimě na lyže, v létě pro kola a kočárky půjčovna dětských horských kol solná jeskyně sauna, wellness možnost zapůjčení her možnost zapůjčení dětského nočníku možnost zakoupení dětské hygieny možnost přistýlky masáže hlídání dětí bezbariérový vstup RESTAURACE dětské nádobí přebalovací pult venkovní zahrádka ryze nekuřácké prostředí možnost ohřevu donesené dětské stravy dětský příbor dětský koutek dětské prostírání dětské omalovánky/pastelky dětské menu dětská jídelní stolička

> Otevírací doba

Viz informace na webu.

> Kontakt

Kraj: Moravskoslezský kraj
Město: Bukovec
Ulice: Bukovec 180
Telefon: +420 774 479 543
E-mail: [email protected]

> Komentáře