Mateřská škola U Koupaliště | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Mateřská škola U Koupaliště

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6

> Popis

Mateřská škola se nachází v malebné, zalesněné oblasti lesů, rybníčků, luk, na samém konci města, která je součástí chatové kolonie. Budova byla otevřena 1. prosince 1982, zřizovatelem a provozovatelem je Město Česká Třebová. Škola má tři třídy. Přízemí budovy je bezbariérové, zde mají třídu nejmenší děti - Kuřátka. Z této třídy je i samostatný východ na školní zahradu. V prvním patře jsou třídy Veverek a Ježečků. Prostorné třídy jsou slunné, velké, esteticky vybavené moderním nábytkem. Herny jsou rozděleny do několika hracích koutků (kuchyňky, TV koutek, magický písek, tvořivé dílny, pokojíčky, kadeřnictví). Třídy slouží též jako jídelna a ložnice. Na každou ze tříd navazuje sociální zařízení se sprchovým koutem a šatnou. MŠ má svoji hospodářskou část s kuchyní a prádelnou. Zahrada je rozdělena do několika bloků, umožňujících dětem různé činnosti. Každá třída má své pískoviště, které je doplněno dřevěným přístřeškem. Pohybové aktivity podporujeme prostřednictvím tří herních sestav - Flora 1, Flora 2, Herold. Zahradu doplňují pérová hopsadla, houpačky, dřevěná auta, dřevěný vlak, kladinka, pohyblivá lávka a sestava s houpacím hnízdem. Zahrada je osázena keři, travinami, okrasnými jabloněmi. Děti pečují o záhon s bylinkami a o "Motýlí záhon". Na zahradě jsou umístěny budky pro ptáčky a hmyzí domečky. Na zemi jsme instalovali hmatový chodník. Před vchodem do MŠ je naistalován skákací panák a had. Prostory před MŠ byly doplněny kreslícími tabulemi ve tvaru květiny. Filozofií naší mateřské školy je vytvářet vhodné, podnětné, zajímavé a obsahově bohaté prostředí. Snažíme se o to, aby děti a jejich rodiče byli u nás šťastní a spokojení.

> Otevírací doba

6:15 - 16:15

> Kontakt

Kraj: Pardubický kraj
Město: Česká Třebová
Ulice: U Koupaliště 610
Telefon: 465 531 005
E-mail: [email protected]

> Komentáře